5 декември 2017- Нюз Фронт.

Британското правителство е принудено да преустанови секретната, многомилионна програма за » помощ» , която всъщност е предназначена за финансиране на сирийската опозиция  и радикалните банд формирования, които Великобритания спонсорираше, за да поддържа войната в Сирия,съобщиха италиански медии.

Разбира се, разходите по излизането на Великобритания от ЕС не са никак малки, и предвид ситуацията, правителството е решило да се отегли от тази ниша.

 

 

Факторите за решението са много- Великобритания получи и изживя няколко наказателни атентата, след като обяви намерението си за напускане на Европейския Съюз.

Отделно, самата «европейска толерантност», превърна кралството в многокултурна държава с огромна престъпност, а Лондон от европейска столица се превърна в Лондонистан.

По тази причина Великобритания се зае със собственото си спасяване.

И след като стана ясно, че правителството на Великобритания е отделяло солидни траншове за въоръжаването на опозиционните сили в Сирия, в това число екстемисти и джихадисти, сега кралството се опитва да прекрати всякакво участие в игрите на САЩ, за да запази собствената си стабилност.

Информацията за спирането на секретната програма стана известна на телевизия ВВС, след като външното министерство на Великобритания внезапно прие решение да блокира всички доставки на оръжие в Сирия.

 

 

Финансирането, което включва и пари от данъците на британските поданици се е осигурявало на траншове от 2014 година в Сирия, и е извършвано основно през Британската организация

«Adam Smith International», която разбира се отрича всичко към настоящият момент.

Следим темата в развитие. Очаквайте подробности.

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;