Във Франция се подготвя законопроект, който ще узакони секса с деца на 13-годишна възраст.

Френските деца ще бъдат лишени от детство, травмирайки ги за целия им живот от млада възраст.

Как ще помогне подобно «сексуално възпитание» на френските деца, ще бъде ли това в интерес на педофилите и най-дивите нрави и средновековни традиции?

И до днес подобни средновековни нрави процъфтяват в страните от Азия и Африка, чието население постепенно се премества под формата на бежанци в Европа.

Беше организирано невиждано прехвърляне на хора към територии с население, привикнало към добър живот — всичко това в интерес на наднационалния елит и алчните експлоататори на евтина работна сила.

Следващата стъпка ще бъде създаването на нова тоталитарна държава, която напълно ще отмени — в името на сигурността и борбата с тероризма — всякакъв вид демокрация и свобода, рязко ще занижи жизненото равнище и ще доведе фактически до създаването на две раси хора — имащите всичко богаташи в човешки облик и ГМО-хората, подобни на биомаса.

Биоматасата бъде лишена от култура и традиции — етническа мешавица от страхливи и нови европейци.

Това е перспективата пред Европа е света.

Това е едновременно безумие, но е и резултат от безпределната наивност на пропитите с либерални и хуманистични ценности европейци, изгубили житейския си нюх, чувството си за самосъхранение…

Но това е и абсолютно трезв, сатанински план на строителите на новата Вавилонска кула — диващината на съвременната либерална Европа.

Според  The Local, във Франция се подготвя законопроект,т който ще позволи законно да се прави секс с деца, започвайки от тяхната 13-годишна възраст.

Гаврата с малолетните се маскира с разсъждения за «възраст на сексуално съгласие», която възраст днес във Франция е пределно ниска — само 15 години.

Да се занижи тя до 13 години, това се заговори след поредния случай, когато френският съд не призна 28-годишен мъж за виновен за изнасилването на 11-годишно момиченце, считайки, че момиченцето само било виновно за това, което й се било случило.

Това прилича на случая с берлинската Лиза, която, според немските власти, е виновна…, че е била изнасилена.

Френските прокурори също решили, че никакво изнасилване не е имало, защото детето само и по своя воля се било съгласило на полов акт, щом не било против да се научи «да се целува».

Родителите на момичето и адвокатите настояват изнасилвачът да бъде признат за виновен, заявявайки, че неговата жертва е била парализирана от страх и е била «неспособна да се защити дори от самата себе си».

Насилникът получил твърде меки обвинения, вдъхновявайки го към нови и нови подвизи…

Според действащото френско законодателство в изнасилване биват обвинявани само в случай, че в съда успее да се докаже, че половият контакт е станал факт без взаимно съгласие.

В подготвяния закон, който легализира фактически гаврата с деца, всеки полов контакт с лице по-малко от 13 години ще се счита за престъпление.

13 години.

Кога ще падне и тази крехка възраст и границата ще се срути още надолу, един Господ знае.

Кой да ни е на помощ?!

News Front

 

 

 

 

 

 

 

 

Тагове: ; ; ;