image  Хитлер живял след Втората световна война в Латинска Америка.

Тези нови разкрития буквално пренаписват историята и за пореден път доказват, че светът се движи единствено от интереси и много често злото побеждава. BRADVA.BG представя изумителни доказателства за един от най-големите заговори на нашия свят – спасяването на чудовището Адолф Хитлер.

Според официалната версия, Адолф Хитлер и Ева Браун се самоубиват в Берлин през април, 1945. Адолф си тегли куршума, а Ева поглъща цианид. Телата им са изгорени набързо в плитък гроб до бункера.

Според историка Абел Басти, това е инсценировка! Той твърди, че американски части са ескортирали Хитлер до летище „Темпелхоф“. Диктаторът е отлетял за Канарските острови, където е натоварен на подводница за Аржентина.

В Аржентина е бил посрещнат от група мъже. Разказът на единия от тях – Гуйдано е детайлно описан в секретен доклад, който изтече от архивите на американското правителство:

image

От подводницата слязоха общо 50 души. До Хитлер имаше лекар и две жени. Групата беше настанена в голямо изолирано ранчо. Нарежданията на посрещачите дойдоха от най-високото ниво на аржентинското правителство.

Ето и втори официален документ, който описва акостирането на нацистка подводница в Aржентина:

image

Адолф Хитлер е прекарал следващите 10 години в свръхлуксозния хотел в град Ла Фада.

Това са изумителните доказателства! Хитлер е заснет в The Eden Hotel, където вечеря със собствениците г-н Ида и Уолтър Ейчхорн:

image

През 1955, Хитлер се мести в Парагвай, където живее под протекцията на диктатора Алфредо Строснер

Хитлер прекарва последните години от живота си в отдалечения аржентински щат Патагония. Ето го имението, в което е живял:

image

Residencia Inalco е бил абсолютно независим комплекс, отглеждали са си храната сами, без да имат никаква връзка с външния свят.

Ето схема на резиденцията:

image

Хитлер умира през 1975 от естествена смърт. Според слухове, през последните си години, той е живял със знойна мулатка:

image

Според Басти, американците са помогнали на Хитлер да избяга, защото не са искали той да попадне в ръцете на Сталин.

Тагове: ; ; ;