7 ноември 2017-Нюз Фронт.

Руският адвокат Наталия Веселницкая, която западната преса нарече «Руска шпионка», заради срещите й с Доналд Тръмп-младши през 2016 година, направи още важни разкрития, този път засягащи Закона на Магнитски и възможността за преразглеждането му, в случай, че Доналд Тръмп победи на изборите, съобщава в понеделник изданието Bloomberg.

 

 

 

 

» Ако избързаме напред, и приемем, че дойдем на власт, то бихме могли да се върнем към разглеждането на този въпрос и да помислим какво може да се направи…

Аз разбирам, че нашата страна е възможно да е допуснала грешка с този закон, обаче ще трябва доста време докато се реши въпросът.», — привежда думите на Тръмп-младши адвокат Веселницкая коментирайки антируския закон.

 

Наричаната «руска шпионка» настоява, че синът на сегашният президент на САЩ е искал от нея финансови документи, потвърждаващи, че избирателната кампания на Хилъри Клинтън е била задействана със средства, получени от укриване на данъци. Обаче, по думите на опасната юристка, тя не е разполагала с подобни документи както му се е искало на Тръмп-младши, в резултат на което срещата се оказва разочароваща за него.

 

Наталия Веселницкая заявява, че е готова да застане пред специалния комитет на Сената и да даде показания, само при условие, че всички данни предоставени от нея бъдат публични. Руската шпионка също така е готова да отговаря на въпросите на специалният прокурор Робърт Мюлер, който води разследването по предполагаемите връзки на Тръмп с Русия ( изтърканата тема, че едва ли не лично Путин е назначол Тръмп.). Веселницкая подчертава обаче, че никой от САЩ няма желание да чуе истината и фактите, с които разполага.

Припомняме, че адвоката Веселницкая даде екслузивно интервю за нашата информационна агенция по темата.

Припомняме, че по-рано в медиите се появи информация, че през юни миналата година Доналд Тръмп-младши в предверирто на президентските избори на САЩ се среща с Веселницкая, която според него имала » връзки с Кремъл» и разполагала с информация за Хилари Клинтън.

 

 

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;