Прегледах вестниците, споделеното във Фейсбук. Какво да коментирам? Всичко е ясно.

1. По време на българското председателство на Съвета на ЕС санкциите срещу Русия ЩЕ БЪДАТ ПРОДЪЛЖЕНИ, А НЕ ОТМЕНЕНИ, независимо какви ги приказват някои видни нашенци.

2. Русия НЕ Е ВЪНШНА, А ВЪТРЕШНА ЗАПЛАХА за България. Тя няма да ни напада „ОТВЪН”, а ще ни превзема лека-полека ОТВЪТРЕ. При толкова много свои хора – от върховете на държава до последната селска паланка, тя дори вече може да празнува победата!

3. Испания трябва да действа по-твърдо спрямо сепаратистите в Каталуня. По-твърдо означава ЗАКОНОСЪОБРАЗНО. А основен закон в Испания е КОНСТИТУЦИЯТА. Ако всеки народ в Европа изведе на позиция своите сепаратистки националистически мераци животът в Европа ще стане ад. По-важно е да си човек отколкото сепаратист в окопите.

4. Доверието към ЕС било грешка, изръсил бил Путин. Такава глупост бе и казаното от него преди няколко години, а именно, че разпадането на СССР било грешка. Дай Боже повече такива „грешки”!

5. БСП щяла да проведе 49-ти конгрес. Кога стана БСП, кога натрупа 49 конгреса? Явно брои като свои и конгресите на оная партия – БКП, която по закон у нас е обявена за „престъпна организация”. Впрочем няма българин, който да не знае, че за БСП-то законите на България са врата в полето.

6. Георги Марков казал, че в провинцията „млади майки с по 2-3 деца” от мерак да пипнат сакото на Борисов си изтървават на земята децата. Така се задълбочава у нас демографската криза! И пак Марков ни информира, че премиерът Борисов бил изпратил знакови фигури на БСП на важни позиции. Тя демокрацията затова и беше – да ги преместим кадрите на БКП от една на друга важна позиция!

7. Иван Кръстев участвал в руски инструктаж – т.нар. Валдайски форум. Въпрос на семка и позната история.

8. Актьорът и режисьор Олег Ковачев – вечният „рицар без броня”, е навършил 62 години. И съм пропуснал да го поздравя! Лошо. Поздравявам го сега!

9. Днес играят „Левски” и „ЦСКА”. Кой е ЦСКА не е ясно. Чий е „Левски” – също. Синьо-червена мъгла!

10. Григор Димитров трябва да стигне до финала в Стокхолм. А защо не и да го спечели? Дано само не заиграе по български

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;