44-тото Народно събрание на Република България е загубило всякакъв смисъл и по никакъв начин не може да предложи някаква нормална визия за развитето на България, за постигане на икономическа и трудова справедливост, за премахване на формите на трудова, икономическа и духовна експлоатация, твърди в специално изявление до българските медии председателят на Съюза на комунистите в България Павел Иванов.

Народните представители защитават една и съща икономическа реалност, борят се и отстояват членството на страната в едни и същи организации, надпреварват се кой да изяде по-голямо парче от баницата, която народът им предостави за съхранение.

За капак, „спуснатият“ от десницата председател на БСП се е захванала с дребнотемия и изпада във различни фази на битова логофрения, вместо да влезе в ясен и ефективен идеен сблъсък, насочен към промяна на обществено-политическата система.

44-тото Народно събрание на България ще остане в историята с факта, че в него няма никаква опозиция.
Според председателят на комунистите в България и основател на Движение „Че Гевара“ Павел Иванов, парламентарните политически сили живеят в някакъв паралелен свят – света на парите, договорките, измамите и лъжите.

Те привидно се противопоставят едни на други, а реално са постигнали компромис и консенсус по важните за обществото теми – за членството в ЕС, за членството в НАТО, за санкциите срещу Русия, за обществено-икономическата система, в която да живее и мизерства българския народ.

Само за едно Корнелия Нинова е права – когато говори за съществуването на две Българии.

Истинската България е България на хората на труда, на мизерията, на нищетата и несправедливостта.

Тази България се бори и противопоставя на другата България – на България-та на Корнелия Нинова и Бойко Борисов, на България-та на капитализма, на България-та на крадците и богаташите.

Разлика между ГЕРБ и новото ръководство на БСП на практика не съществува – тези хора влизат в пререкание единствено за това кой да води „бащина дружина“, а не за това накъде да я води, смята Павел Иванов.

Пресцентър на СКБ

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;