Петък е. Както обикновено Путин стана рано — ровно в 6 часов. Иво Инджев, заедно с Георги Коритаров и Илиян Васелев, стояха зад вратата на спалнята и чакаха да ги повика. Протегна се и се отправи към тоалетната. Всичко беше от злато, платина и титан — от тоалетната чиния до прозорците.

Ваната бе готова и пълна с кръв на джихадисти. Инджев му подаде халата. Отправи се към масичката за лека закуска, сервирана от Василев — лимфа от поляк, бъбреци от латвиец и сурово сърце от украинец.. Вторачи се в телевизора. Погледа БТВ, Нова ТВ и БНТ.

Едно и също — Симеонов, Борисов и другите. Почете 1-2 статии на «Бачево Тудей» в електронния сайт. Коритаров му подаде дистанционно. Натисна 2, и 8 ракети полетяха към някакви бази в Сирия. Изби 200-300 брадати и стотина джипа.

Скука.

Зачатка по компютъра. 30 млрд. отидоха за купуване на няколко американски сенатора.. Пусна камерите. Меркел беше в тоалетната, а Макрон правеше педикюр на някаква бабичка. В Испания вървеше по план. Ще ги отдели. Впрочем, нека си помисля.

На джиесема го търсеше Теменужка Петкова. Мдаа, реакторите. Скайпа. Деса Атанасова в секси пижама в тандем с Караянчева. Не му беше до това.

Хубаво, днес ще играят голф с Тръмп. Поне да разкарат облаците от голф-игрището. Да ги пратят някъде из Флорида.
Накрая облече екзоскелета, натисна копчето старт и полетя към Северна Корея да разгледа.

Атанас Манушкин

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;