10 октомври 2017-Нюз Фронт.

Невероятно на факт! В Косово се планира първия Гей-парад, на печелившите честито! Новината разбуни духовете сред мюсюлманските среди. И това съвсем «нежно» казано, да не употребяваме думата «меко».

Явно извратеното чувство за хумор на западните сценаристи е неизчерпаемо, или просто се прилага поредната хватка за разпалване на какъвто и да е конфликт. А и да не забравяме, че Косово си е западен проект, създаден след бомбардировките на НАТО. И сега като такъв, в него естествено се упражняват западни модели.

 

 

 

И така, днес 10 октомври се планира провеждането на първия Гей-парад в Косово.

Разбира се, очакваната реакция не закъсня, и няколко ужилени от новината имами записаха дори видео обръщения, в които рязко осъждат подобно намерение, а някои мюсюлмани дори забравиха за добрия тон ( а и за какъв тон може да става въпрос при таково положение) и заляха мрежата с небогоугодни коментари.

Имамът от село Шипол около Косовска Митровица  Фатмир Латифай, един от първите реафирили, в своето видео-послание пълно с възмъщение нарича гей-парада » позор за историята» , а друг имам

Хузамедин Абаззи, публикува видео със заглавие » седмица на позора», обвинявайки организаторите на срамното събитие в опит да унищожат човечеството.

За първия гей-парад в Косово стана известно миналата седмица, малко по-рано вече бяха започнали тематични шествия, които да подготвят психически населението на спорния край.

Очаквайте подробности, възможно е провеждането да не протече гладко и толерантно.

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ;