03 октомври 2017-Нюз Фронт.

Веселницка разказа за снимките на документалния филм за Закона на Магнитски и Браудър

Скандалния закон на Магнитски приет в САЩ на основата на лъжливи показания, зад който стоят мошеници,които ограбиха както руски, таки и американски данъкоплатци. За всичко това ще разкаже в новия документален филм адвокат Наталия Веселницкая.

 

« Ние направихме няколко опита да представим пред Конгрреса, че най-вероятно и самия закон на Магнитски, и хора, които го инициираха , са били финансово мотивирани.

И са били мотивирани преди всичко мотивирани финансово, с парите, които са били откраднати от нашата страна» — разказва в интервю пред нашата агенция адвокат Веселницкая.

Предстои снимането на съвместен филм с нашата агенция и Наталия Веселницкая .

 

« Руската шпионка» както я наричаха западните медии, сподели, че никой няма интерес от истината в САЩ, която е готова да сподели.

« Никой в САЩ, нито прокурорите, нито ФБР, или политиците нямат интерес да излезе на бял свят моя разказ»

 

Всяка от страните, и републиканците, и демократите, искат да ме използват в тази атака.

Мисля, че вие сте в състояние да покажете, и пред народа на САЩ, това което знам аз.

Ако тази истина искат толкова усърдно да бъде скрита от средствата за масова информация.

Айнщайн имаше такава добра фраза, в този смисъл, че ако фактите не пасват на терорията, трябва да се сменят самите факти. Ето по тази матрица, по това уравнение е построена  и цялата тази история, която искам да разкажа,

Адвокат Наталия Веселницкая се опита да изложи информацията си пред Доналд Тръмп-младши, а заради срещата с него получи титлата « Руска шпионка»
Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;