Предателство към собствения си народ, така нарече руският адвокат Наталия Веселницкая действията на властите на Канада, приели собствена версия на «акта Магнитски».

Известният юрист, занимаваща с.е с делата в рамките на антируския документ, се изказа за случващото в акаунта си във Фейсбук.

«Днес политиката на Канада предаде своя народ — с парите на своите данъкоплатци те платиха поредния зелен коридор на престъпниците.

Сега в Канада ще се появи нов закон, който ще узакони кървавите пари, откраднати от народа на Русия, ще възбудят дела, ще забранят на руските съдии и прокурори да влизат в Канада, без значение на това, че те може и въобще да не пожелаят да стъпват в Канада, ще арестуват митически активи, а делата ще събират прах с години с нулев резултат, докато не се смени поколението на тези политици, готови да предадат своя народ и да танцуват под музиката на транснационалната престъпна групировка», написа Веселницка.

«Законът Магнитски е специален начин да се легализират престъпните доходи, парите, получени от кражбите на същите тези 5.4 млрд рубли от руската хазна», направи изводите си Наталия Веселницка.

 

 

 

 

Тагове: ;