29 септември 2017-Нюз Фронт.

Светът продължава да следи със затаен дъх епичната битка срещу тероризма в Сирия. Терористите и САЩ губят позиции, руските доброволци заедно със сирийската армия водят ожесточени боеве в района на Дейр-ез-Зор.

Този път с общи усилия, Русия и Сирия са почти на финалната права по разгромяване на противника окупирал сирийската територия.

 

ВКС на РФ в Сирия сега наброява около 50 бойни самолета и хеликоптера, непосредствено подкрепа на войските оказват  Су-25, бомбардировачите  Су-24 и ударни хеликоптери.

Съвместните усилия на ВКС Русия и Сирийската правителствена армия продължават зачистката на територията на «акербатския котел» и бойците на ИДИЛ не само търпят сериозни поражения, но са принудени да отстъпват.

 

И ако САЩ до сега не са вярвали, че това е възможно, сега вече са в паника и допускат грешка след грешка, забравяйки за всякаква предпазливост.

Терористите губят сили, и боеприпасите са на привършване, за това американските им приятели започват подновяване на доставките, само и само да не изгубят апетитната Сирия.

По сведения на военни източници, САЩ възобновява каналите за въоръжение, за да снабди терористите с боеприпаси. Очаквайте подробности

Припомняме, че вчера, бойците на » Ислямска държава» предприеха мащабно контранастъпление в провинция Дейр-ез-Зор, а след това и в провинция Хомс.

Стълкновенията продължават.

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ;