Докладът на правителството за състоянието на националната сигурност за 2016 година, в който се посочва, че Русия представлява заплаха за националната ни сигурност и за стабилността на Балканите, е изпитание пред честта на българския народ!

Членството на България в НАТО и ЕС превръща българския народ в жертва на геополитическите интереси на шайка политикани, играещи си с властта в България.

Докладът е ужасно безумен, но още по-ненормален е опитът на управляващите да вземат страна в спора на великите сили.

България може все още да е в ЕС и НАТО, но националните ни интереси са по-важни от тези на общността или на господарите на Бойко и Корнелия!

Записаното в доклада е груба грешка и по най-бързия начин този доклад трябва да бъде отхвърлен!

За Съюза на комунистите в България и Движение „Че Гевара“ за България врагът не е Русия, а НАТО и ЕС, а най-голямата заплаха за Родината ни са управляващите десни и опозиционните леви антикомунисти!

Ние, българските комунисти, отказваме да припознаем Русия за свой враг и категорично отхвърляме опитите на политическата класа да ни налага избора да се бием на страната на НАТО и ЕС при евентуален военен конфликт с Русия!

Не, госпожи и господа капиталистически предатели – НИЕ НЯМА ДА СЕ БИЕМ ЗА НАТО!

Ние имаме своята горда памет и избираме да спазим историческия завет на нашите предшественици – да бъдем заедно с братския руски народ във вековете!

ВЪН ОТ НАТО И ЕС!

Да живее българският народ!

Да живее бъдеща социалистическа НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!»

Съюз на комунистите в България

Движение «Че Гевара»

Тагове: ; ; ; ;