16 септември 2017- Нюз Фронт.

Държавният департамент на САЩ анонсира списък на държави, в които в скоро време се очакват терористични атентати:  Украйна, КНДР, Турция, Египет, Иран, Афганистан и други.
Също така в САЩ са анонсирани и конкретните места, където се планират терористичните атентати:политически акции/митинги, спортни съзтезания, демонстрации, различни чествания на празници, хотели, училища, клубове, ресторанти, паркове, религиозни места, търговски центрове, туристически забележителности, летища и други транспортни възли.

 

 

Държавния департамент на САЩ предупреди гражданите си за терористична заплаха по целия свят, с призив да бъдат бдителни.

 

« Доколкото терористичните атентати, политическите преврати и актове на насилие се случват без предупреждение, на гражданите на САЩ се препоръчва да поддържат високо ниво на бдителност и да предприемат съответните стъпки за повишаване на своята безопасност по време на пътувания»- се казва в предупреждението на американското ведомство.

 

На американските граждани е предложено, да изучат информацията за страните преди пътуване на сайта на държавния департамент на САЩ, а също и да се запишат на специална програма, позволяваща получаване на съобщения и откриването на местоположението им в случай на извънредна ситуация.

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ;