Климов

Съветът на Федерациите на Русия обвини САЩ в намеса и в опити да се повлияе върху резултатите от проведените в Русия на 10 септември местни и регионални избори чрез финансирането на определени опозиционни организации.

Това съобщи сенаторът Андрей Климов и още двама члена от горната палата на руския парламент.

Доказателствата за намесата, посочи сенаторът, са в комисията за защита на държавния суверенитет към Съвета на Федерациите. Там се вижда ясно, че САЩ са се намесвали във вътрешните работи на Русия.

Целта на тази създадени през юни тази година структура е да се води мониторинг над чуждите държави и международни организации относно «политическата, икономическата и хуманитарната сфера на дейността им в Русия».

Според члена на тази комисия Олег Морозов, фактите на намеса на САЩ в руските избори са били потвърдени от експерти от Федералната служба за финансов мониторинг, която е главно подразделение на финансовото разузнаване в Русия, занимаващо се с борба по легализиране на доходите, получени по престъпен път, както и с финансирането на тероризма.

По-рано руският президент Владимир Путин заяви, че зад опитите за намеса в изборите в САЩ може да стоят американски хакери, които се опитват да хвърлят вината върху други от политически съображения.

«Хакерите може да се намират където им е угодно — може да са в Русия, в Азия, в Америка, в Латинска Америка, в САЩ и да насочват стрелката към Русия», добави Путин.

Путин коментира и ролята на НАТО. По думите му тя е била създадена като инструмент на Студената война за борба със Съветския съюз.

«Съветски съюз обаче вече няма», посочва той.

По повод купуването на избори и САЩ, припомняме намесата на Америка в България.

САЩ подари почти 1,2 млн. лв. на подалия оставка министър на правосъдието Христо Иванов.

Неговата неправителствена организация,  наречена  „Български институт за правни инициативи“  получава 1 184 760 лв. от соросоидната фондация „Америка за България“.

Парите са одобрени в началото на този месец и ще послужат, според изявлението, за работата по проекта „Инициатива за прозрачни съдебни назначения“ и абсолютно абсурдната съществуваща у нас  „Мрежа на американските съдии за България“. Кои са тези американски съдии и какво ги касае България, не е ясно!!!

Важното е дейност да се развива и пари да се леят за награда на заслужилите соросоидни протестъри – по същество платени американски шпиони и агенти на влияние.

Американски съдии и адвокати ще си общуват с нашите и за това ще се похарчат над 1 милион долара.

По-скоро ще отидат за нещо друго, но кои сме ние, че да питаме за какво. Имат бол пари американците и ги раздават направо с шапката.
С крупна сума са зарадвани и още двама от най-активните родни пропагандатори на американската политика у нас с – Алекс Алексиев и Илиян Василев.

Те пък ще изследват чрез центъра си  балканския и черноморския регион. За целта са им отпуснати  228 250 долара. С тях те ще излагат (Забележете!)  „Издигането на видимостта на България в международния информационен обмен“. На кула ли ще я качват, на Байкушевата мура ли тази видимост, е пълна загадка. Или може би ще я изстрелят в Космоса.

Илиян Василев има типична за протестърите у нас биография: Бил е български посланик в Москва и агент на ДС. Сега съвсем логично за породата си (този тип хора се нагаждат според времето и господарите си) е един от най-изявените русофоби, твърдящ, че всичко лошо в света се случва заради „дългата ръка на Кремъл“ или по нареждане лично на Путин.
Не е тайна, че напоследък подобни твърдения по телевизии и медии се възнаграждават щедро от САЩ и нейните платени мекерета и сумите не са никак лоши – по 100 хиляди долара на човек! Американците явно умеят да насърчават финансово глашатаите си у нас.

Неизвестната фондация „Герои на времето“ получава пък  387 180 лв., а името на проекта, за който отпускат такава крупна сума е с нищо незначещото име „Посрещане предизвикателствата пред доброволчество в България“.

Това не е случайно, защото къде ще чакаме доброволчеството не е много важно. Важното е, че в НПО-то работи една от най-изявените протестърки срещу кабинета на „Орешарски“ –  Зорница Миткова. Тя сама нарече себе си умна и красива и е бивша служителка на друга изявена соросоидна протестърка и грантаджийка на „Америка за България“ Ивет Добромирова, която пък е близка до президента Росен Плевнелиев.

По време на протестите през 2013 г. Добромирова нашумя с постовете си в специализирана соросоидна фейсбук група, в които директно нареждаше и командваше Миткова какво да прави и даже й помагаше с доставка на платени протестъри за цирковете пред парламента.

60 хиляди долара е получил и проамериканският сайт  „Площад Славейков“.

Ако това не е груба намеса във вътрешните работи на България, здраве му кажи!!!

САЩ най-открито си финансират всички, които работят за тях, като най-нагло лобират за промяна на определени закони, плюят по Русия, обясняват на народа ни, че не е славянски, а на населението ни – че е мързеливо и затова е бедно…

И това са само официалните суми.

Говори се, че парите, давани под масата, са много повече и това е видно от хилядите грамотни и неграмотни тролове, които са налазили по всички сайтове, плюят по Русия и по всеки, който изрази положително отношение към нея. Плюят и по всеки, който се усъмни в чистите и прозрачни намерения на САЩ в България. Експерти изчислиха, че по груби сметки за последните 4 години САЩ е налял за пропаганда в България над 12 млрд. долара. Сума, която би могла да измъкне всяка една икономика с нашите мащаби от каквато и да е криза и да й помогне да стъпи на крака. Тези 12 млрд. щяха да са полезни обаче ако бяха налети в икономика. Те обаче са хвърлени за мерска, долна и подла обезбългаряваща пропаганда с цел контрол! И логичният въпрос тук е искат ли действително Щатите България да е богата държава?

Хибридната война е в разгара си, само че не я води Путин.

Не я води Путин, но американците и техните платени местни мекерета крещят в истерия: „Дръжте крадеца!“ и изсипват пари с чували за обезбългаряване, обезлюдяване и контрол над България! Не и за икономика!

Народе български, събуди се!!! И избери най-сетне на кого да вярваш! Защото в тая разклечена поза не само вече си изгубил достойнството си!… Но и скоро ще изчезнеш!

 

 

 

Тагове: ; ;