15 септември 2017- Нюз Фронт.

Доброто винаги побеждава злото и на лъжата краката са къси- това можем да кажем смело, за съдбата на антируския американски доклад, който разбуни духовете, и буквално за дни обедини българската общественост, която даде мощен отпор срещу опита страната ни да бъде представена като антируска.

Предстоят и протести в няколко градове на България под наслов « България обича Русия! Русия не ние враг!— срещу лъжите на Запада.

 

И добри новини- по време на заседанието на Комисията по култура и медии, комисията отхвърли и не прие скандалния доклад за състоянието на националната сигурност на България за 2016 година, в който се посочва Русия като запалаха. Абсурден и чужд текст, който се спуска няколко дни след грандиозното сърдечно мероприятие на Копринка, което показа как българския народ се отнася към Русия.

Българския народ е висока топка за менторите от  САЩ, и дори към днешна дата да се явяваме членове на разни организации като НАТО и ЕС, България остава древна духовна нация, която пази топлите си връзки с Русия.

Появата на подобен доклад, е разбира се тенденциозна, още повече в навечерието на 140-та годишнина от Руско-турската освободителна война и Шипченската епопея, свързали завинаги, с обилно пролятата кръв по свещената ни земя, душите на България и Русия.

За това, нито един подобен доклад, не е в състояние да наруши тези неразрушими през времето, духовни и кръвни връзки, а се явява поредното  доказателство, за опита на Запада да манипулира света.

 

Първата стъпка е направена- Комисията по Култура и медии, не прие доклада, заедно с българския народ.

Какво предстои от тук, ще следим внимателно.

 

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;