7 септември 2017-Нюз Фронт.

Адвокат Наталия Веселницкая излезе с опровержение на информацията за опити на властите на САЩ да се свържат с нея Според думите на руската адвокатка, американците не са отправяли никакви запитания  в рамките на разследването на срещата й със сина на президента на САЩ Доналд Тръмп -младши.

 

 

» Не съм получавала никакиви запитвания»,- подчерта Веселницкая в телефонно интервю за американската телевизия NBC.

 

» Колкото повече анализирам ситуацията, в който се озовах, толкова по-силно имам чувството, че участвам в някакъв филм, или шоу…Но никой не е обсъждал с мен и не ми е показвал сценария на това шоу»,- добавя нашумялата юристка.

 

 

 

По-рано в американските медии се появи информацията, че през юни миналата година Тръмп-младши се е срещал с руската адвокатка в предверието на изборите, която според американските медии «имала връзки в Кремъ» и разполагала с компрометираща информация за съперницата на Тръмп на изборите за президент на САЩ 2016 Хилари Клинтън.

 

Поредния бездарен опит на САЩ да представи вездесъщата » Ръка на Кремъл», която едва ли не е назначила Тръмп за президент на САЩ.

Сведенията, като по учебник, предизвикат възмущение по американски сред опонентите на Тръмп, които веднага започват да настояват, че е имало заговор между Русия и предизборния щаб на Доналд Тръмп.

Никакво въображение, и по-холивудски кух сценарий.

И докато медиите в САЩ раздухват псевдо-сканадала, други политици в света се опитват наистина да се занимават с политика.

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;