3 септември 2017- Нюз Фронт.

Дипломатическите обекти на Русия  разположени на американска територия са неприкосновени съгласно Виенската конвенция за дипломатическите отношения, одобрена от САЩ, напомни основателят на  WikiLeaks Джулиан Асандж в Twitter.

 

 

Снимка: globallookpress.com

 

Асандж написа, че руските дипломатически мисии са част от стандартните дипломатически обекти и са неприкосновени в съответствие с Виенската конвенция за дипломатическите отношения (VDR), одобрена от САЩ.

 

 

В събота, 2 септември, ФБР САЩ претърси сградата на търговското представителство на Русия във Вашингтон, което се явява руска собственост имаща дипломатически имунитет.

 

( Представителството на Русия във Вашингтон)

 

Въпреки това обаче САЩ решиха да демонстрират пред света наглостта да не спазват подписани Конвенции, просто защото смятат, че на тях всичко им е позволено.

Всъщност, безцеремонното американско поведение и нарушаването на подписаната от самите тях Конвенция за дипломатическите отношения, се явява израз на изтървани нерви и истерия, предизвикана с последното поражение на ИДИЛ* в Сирия  ( терористична организация забранена в Русия и редица страни.) 

 

Сирийската правителствена армия с подкрепата на ВКС Русия освободи град Акербат, което значително смали размера на котела в този район, в който се намира и една от последните боеспособни групировки на ИДИЛ, протеже на САЩ. Оперецията по освобождението на града е проведена с помощта на спецподразделенията на сирийската армия » Ловци на ИДИЛ».

Любимият проект на ЦРУ » ИДИЛ» все повече  губи сили, и дните му вече са преброени.

Тази необратимост и предизвиква истерията на САЩ.

А Русия, разбира се, както винаги действа на ниво, с което печели все повече уважението на световната общественост.

Министерството на Външните работи на Русия вече е изпратила официална протестна нота.

В документа се подчертава, че подобни действия нарушават международното право и виенските конвенции за дипломатическите и консулските мисии.

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;