3 септември 2017- Нюз Фронт.

 

Далай-Лама XIV, когото познаваме не само като духовен предводител на последователите на тибетския будизъм, но и като прорицател, способен да види бъдещето на човечеството, направи поредно гръмко заявление за Русия, потвърждавайки колосалният й потенциал, който в най-скоро време ще позволи на тази нация да стане водеща в света.

 

 

 

Руския народ е предопределен за велика мисия, която да поведе световната общественост в по-добра посока, подчерта той.

И въпреки че, в тези думи, както забелязаха някои интернет потребители, няма нищо ново

( за духовното лидерство на Русия за което са говорили множество други като Нострадамус, Кейси, Ванга), други откриха, че пророчеството на Далай-Лама идва тъкмо навреме, тъй като се възприема от руския народ не само като наставление, напътсвие, но и като подкрепа в сложните реалии на днешната световна обстановка, в коит либералния Запад се опитва да обвини Русия във всички смъртни грехове.

 

От друга страна, заявлението на Далай-Лама предизвика и немалко иронични коментари, като ще бъде ли внесен в украинския сайт » Миротворец» в черния списък на онези, които нямат право да влизат в Украйна, за думите му.

Друг потребител изразява предположение, че сега не само украинците, но и цялата либерална общност както на Запада, така и в Русия, сега напълно възможно ще обяви Далай-Лама за агент на Путин.

 

Въпреки всичко това, заявлението предизвика лавина от емоции, а руския народ все пак изрази благодарност на духовния лидер известен в цял свят, за топлите думи към страната им.

Важно е да отбележим, че за САЩ подобни заявления никога не са правени от Далай-Лама.

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;