3 септември 2017- Нюз Фронт.

Днес, 3 септември 2017 година в Берлин, в световния ден за борба с тероризма и годишнината от събитията в Беслан, с подкрепата на руските, немските, ирланските организации ( Офицери на Русия, Дружба, Global rights of peaceful people, Desant e.V, Mobius) протича акцията, « Деца рисуват мир«, която изначално пусна Александър Борисов.

*Александър Борисов е от Краснодар, Русия, ръководител на департамента по хуманитарни и социални въпроси към главното управление на всеруския комитет по разрешаване на икономически конфликти и защита правата на гражданите.

 

 

 

 

 

 

Смисълът и посланието на децата, като символ на мира, да успеят да изпратят до всички точки на планетата, посланието си до възрастните с рисунките си, колко е важен всеки слънчев ден, детската радост и смях и правото на щастливо детство под мирно небе.

Целта на акцията, е да се информира световната общественост за истинското положение на нещата в районите на бойни действия, предизвикани от САЩ и поддръжниците им, които провеждат политика на двойни стандарти, изкривяват реални факти, в резултат на което страдат децата на първо място. 

 

Глобалната задача на проекта е способстването на установяване на устойчив мир на планетата ни.

 

 

» Нека си спомним невинно убитите, да се обединим в тази сила, която може да противостои на нацизма и световния тероризъм!

Всички ние знаем кои са истинските модератори на световния терор, които сеят раздор между нации, религии, държави…тези, които разпалват войни, извършват геноцид и унищожават малките народи преследвайки целите си за власт и надмощие! 

 

 

 

Част от организаторите на днешната акция — Олег Еременко(офицери на Росия),Олег Музика ( правозащитник от Одеса).

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;