2 Септември 2017- Нюз Фронт.

В първопрестолна Плиска, в която днес» Дворът на Кирилицата»  сякаш възражда билото величие на една древна и богата история на един горд и достоен народ, превръщайки оставеното наследство от просветителското дело в Крепост на духа, отново събра малки и големи, за да се докоснат до паметта, която остава единственият пътеводител във времена на смут и фалшиви ценности.

На 2 септември 2017 година, световноизвестният клуб » Традиция» , клон Шумен, гостува в » Двор на Кирилицата» със спектакълът » Създатели на Българската държава».

 

 

Чест и почитания, за авторът и създателят на единствения в света културно-исторически комплекс » Двор на Кирилицата», Карен Алексанян, който напомни на всички нас, че има с какво да се гордеем, и как трябва да се отнасяме към великото си наследство, възраждайки с делото си не само облика, но и духа на първата българска столица.

Пред величествено издигнатата Крепост Кирилица, спектакълът » Създатели на Българската държава», който започна в късния следобяд, изпрати мощно послание и развълнува всички присъстващи.

Кои сме ние, какви владетели са носили трепетно и с отговорност съдбата на България, посвещавайки душите си да водят достоен народ, който изгражда и следва пътя на търсещите истина- сякаш някакво магическо преобразяване нарисува тези картини пред събралите се гости.

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

 

Тагове: ; ; ; ; ; ;