Летищата в Тексас не работят

Летищата в Тексас не работятОсновното летище на град Хюстън, в щата Тексас — международното летище «Джордж Буш», преустанови работа заради наводненията, причинени от урагана Харви. Пътищата, свързващи летището с останалата част на района, са прекъснати, предаде Франс прес, като се позова на местните власти.
Второто летище, обслужващо града — Хоби, също преустанови работа, след като пистите му бяха напълно наводнени.
Една от най-големите болници в Хъстюн — Бен Тауб се евакуира заради наводнение в приземните етажи, прекъснало електричеството. В болницата има около 500 легла. Първо се евакуират пациентите в критично състояние, като те ще бъдат транспортирани до други лечебни заведения в района.
Очакваното въздействие на урагана Харви, предизвикал катастрофални наводнения в щата Тексас и по-специално в Хюстън, е по-лошо от онова, което сме виждали досега, се казва в туит на американската Федерална метеорологична служба, предаде Франс прес. Това метеорологично събитие е безпрецедентно и всички последици от него все още не са известни, но ще прехвърлят онова, което сме виждали досега, се казва в туита, БТА

Коментари:

Зареждане ...