Владимир Олейник заяви, че в Украйна има биологичните лаборатории в САЩ.

Бившият депутат Владимир Олейник твърди, че Съединените щати подтикват Киев към биологична война срещу Русия. За това той пише в своя блог.

Според политика, в Украйна е създадена биолаборатория, която с автор американското министерство на отбраната. Такива лаборатории има в Армения, Азербайджан, Киргизстан, Казахстан, Грузия, Узбекистан и Молдова ..

«Две са официалните версии на Пентагона. Първана се отнася до възможността да се съхраняват патогени. Втората версия е уж опасността от биологична атака срещу Америка. Американски глобален проект има за цел да сведе до минимум тези заплахи, защото инвестира стотици милиони долари в лабораторията, която на теория би трябвало да елиминира целият възможен теч в околната среда на опасни щамове на микроорганизми, «- заяви Олейник.

Според бившия народен депутат, косвено доказателство за работата на тези лаборатории са екзотичните болестите по животните и хората в Украйна.

«Като правило, около тези локализирани епидемии не се говори. Опитват се да лекуват болните в частни специализирани клиники. Невъзможно е обаче да се скрие странната епидемия от африканска чума, която вече редовно мори прасетата, птичият грип убива пилета…

Трудно е да се скрия и случаите, в които непознати вируси вземат живота и здравето на гражданите на Украйна «, — добавя Олейник.

Той добави още, че в Украйна има дузина референтни лаборатории и биологични станции.

«Да предположим, че Пентагонът има две задачи. Едната е да  се подготви за евентуална война с северната ни съседка, която Порошенко така, между другото, продължава да нарича заради американците «агресор».

В този случай, всичко си идва на мястото.» — Той обяснява позицията си Oleina.

«Лаборатории в Украйна провеждат задкулисна война с Русия, а Украйна се превърна в заложник в тази голяма игра.» — завършва бившият депутат.

News Front

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;