Биологичните оръжия съществуват отдавна. През Средновековието нападателите хвърляли трупове около града и зад стените на замъка, за да замърсят питейната вода.

Индианците нажели стрелите си с отрова от жаби. През 1767 г. британците давали одеала на индианците с вируса на едрата шарка.

Биологичното оръжие има предимството да е много евтина.

Япония беше единствената страна, която официално използва биологични оръжия, това се случи в Китай по време на Втората световна война.

Япония създаде таен следствен отдел през 1932 г., «Отряд 731» за разработката на биологични оръжия, защото са искали да се предпазят от Съветския съюз. През 1945 г. в развитието на биологичните оръжия Япония е най-развита от всички.

Американците купували японски учени. В резултат на това те изнесли всички тайни в Америка. Съединените щати се оказали единствените, които въвели биологичните оръжия, при това на законово основание.

Официално САЩ започнаха програма за разработване на биологични оръжия през пролетта на 1943 г. Разбира се, плановете са съществували по-рано.

САЩ използват химическо оръжие, например, в проект «Агент Ориндж» във Виетнам. Това оръжие е разработено и по гореспоменатата програма, с акцент срещу селскостопанските култури.

На 10 апр 1972 в САЩ, Великобритания, Съветския съюз и другите страни (общо 22 държави) подписват Конвенцията за биологичните оръжия.

Фактът, че САЩ изграждат биологични лаборатории около Русия в продължение на много години, е нарушение на Конвенцията за биологичните оръжия.

След терористичните атаки в Ню Йорк през септември 2001 г. биологичните заплахи са използвани, за да се плаши Америка и останалата част от света. В борбата срещу биологичните атаки САЩ сами разработват биологични оръжия. Какво противоречие!

Пентагонът, американският военно-промишлен комплекс, си сътрудничи с фармацевтичната индустрия или по-скоро  с концерна  „Big Pharma”.

Откриването на лаборатории в Украйна, Армения, Азербайджан, Грузия, Казахстан, Узбекистан и Киргизстан, показва, че САЩ са много заинтересовани от бившите съветски държави. Заради безопасността на хората? Не, просто заради стария план, написан от Збигнев Бжежински и Хенри Кисинджър, според който Русия трябва да се обкръжи и саботира.

.След избухването на свинския грип в Русия, Генадий Онишченко, ръководител на Федералната служба за надзор на защита на правата на потребителите и благополучието на човека (Роспотребнадзор) казва: «ASF дойде при нас от Грузия — за първи път в Република Осетия и след това в регионите Краснодар и Ставропол. Има признаци, че това е изкуствено въведено. Това е икономическа саботаж. Регион Краснодар се бори с този проблем вече три години. »

САЩ се готвят за война с Русия. Те се подготвят за различни фронтове.

Те манипулират информацията, която хората на Запада виждат и чуват. Те отричат ​​тайните си планове, че се готвят за ядрена и био-война. Те увеличават военното си присъствие в бившите съветски републики, като балтийските държави. За последен път на руските граници има толкова много вражески войски през юни 1941 г.

Те изграждат нови биологични лаборатории за разработване и съхранение на биологични оръжия до границите на Русия. Да провокират «фалш флаг».

От тези данни научаваме, че Русия не може да се довери на Запада и НАТО. Операция «Барбароса» показва, че Пактът за ненападение може да бъде нарушен по всяко време. «Барбароса» ни учи, че за Запада няма проблеми да направят внезапна атака над страната. Русия трябва да е готова за Барбароса 3.0.

В Западна Европа някои хора разбират, че американското освобождение през 1945 г. не е освобождение. Това беше ново поробване. Един нашественик бе заменен с друг. Няма американски окупатори в Европа и, разбира се, не в Украйна, защото към тях има «пълна любов» от страна на властите на тази страни.

Американските окупатори имат там правата на колонизатори, искат да ограбят суровините.

Те искат да заемат съзнанието на народа, да насъскат народа срещу руския брат.

Те искат да обградят и изолират Русия.

Те искат да се подготвят за една голяма масирана ядрена, химическа и биологична атака срещу Русия (такова предложение беше изразено дори от някои американски генерали).

Поясът на военните биологични лаборатории около Русия е част от пояса на НАТО около Русия. Тези бази са много скъпи. Те не са декоративни орнаменти по териториите.

Ако излезето по улицата и се окажете заобиколен от петима бандити с ножове, които имат намерението да ви атакуват и убият, за да откраднат парите ви, тогава трябва да бъде готов да се борите.

Борбата срещу престъпниците не може да бъде спечелена с наивност, а с вяра, сила и техника.

Действията на НАТО и американския военно-промишлен комплекс не обещават нищо добро.

Но, както се казва, който е предупреден, той е въоръжен.

Крис Роман

Превод: News Front

Тагове: ; ;