В Украйна бяха фиксирани вече няколко епидемии, такива не са съществували до 2009 година.

Населението на Украйна ги свързва с началото на работата на първата военна биологична лаборатория на САЩ в Одеса.

За борба с всяка нова епидемия киевското правителство се налага да купува нови ваксини от американските фармацевтични компании.

Само за защита на населението от свински грип държавата е похарчила 40 милиона долара, дори са започнали разговори за това, че всичко това не е нищо друго, освен рекет.

Държава, която не купувала ваксината, по някакво чудо се превръщала в поредната жертва на новата епидемия.

Писателят, журналист и международен наблюдател Андреас Зафирис в извънреден коментар за News Front счита, че Украйна ще се превърне в пустиня, а цяла Европа е заплашена от армагедон в резултат на опитите на САЩ.

#БиоВойна: США превратят Украину в пустыню с черепами — международный наблюдатель

ЗАПАДНИТЕ СМИ ЛЪЖАТ

Според него, западните СМИ прикриват американците, които не се срамуват да употребяват химическо оръжие в Близкия Изток.

«При Ирак и Сирия САЩ използваха аргумента «химическо оръжие» за оправдание на двата военни конфликта, в резултат на които загинаха над милион човека.

Лъжата на западните СМИ беше основно оръжие в тази война.

Западните СМИ си измислят «доказателства» и в същото време «прикриват истината», заяви Андреас Зафирис.

ЕВРОПА И УКРАЙНА СА ЗАПЛАШЕНИ ОТ АРМАГЕДОН

 

Той счита, че биологическата война, която подготвя САЩ срещу Русия, е реален сценарий.

«Сценарият е обусловен от отчаяните на водещите кръгове в САЩ и отслабването им на световната сцена. Това е сценарий, който ще превърне Украйна в пустиня с черепи, той заплашва цяла Европа с армагедон. Европейците не са заинтересовани от това да се отъждествяват с интересите на елита на САЩ.

Техният интерес и мир в Украйна и в Европа.

Техният интерес е да се спрат всички агресивни действия на САЩ, насочени срещу Русия (биологическото оръжие, участието в Украйна, войските в страните от Балтика, морските учения в Черно море и т.н.)», уточни експертът.

По-рано

News Front 

съобщи за секретните лаборатории на САЩ на територията на Украйна, а също за реакцията на Европа, която се изразява в редица остри публикации на международната преса.

 

 

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;