Акция » Развей знамето на България, бъди горд българин!» се очаква да протече в цялата страна, като започне от така наречените смесени райони.

Има градове у нас, в които българска реч звучи по-малко в сравнение с други езици.

Има населени места, в които структурите на ДПС са обхванали трайно бизнеса, администрацията, обществения живот.

Места в Родината ни, където българите се чувстват подтиснати. Интересува ли те ?

Един от най-мощните символи- знамето на България, носи огромна сила в себе си- силата да изправя гордия български дух в тревожни времена и ни  идва на помощ.

 

 

 

 

 

» Когато целият български народ се обедини, тогава ще осъзнае колко голяма сила е!»

 

Акцията се планира в най-близко време и очакванията са да обхване цялата страна,  като допълнителна информация по организацията ще бъде оповестена в социалните мрежи.

За  акцията се очаква огромна подкрепа от патриотични организации, мотоклубове от различни градове, които ще помогнат за по-бързото разпространяване на идеята.

Междувременно всеки българин може да постави българско знаме в колата си, на балкона си, пред къщата си…друго е когато в България е развято българско знаме. Знаме, което никога не е падало в битка, знаме което е гордост и чест да бъде вдигано.

 

 

 

 

Представете си радостта на възрастните и децата в градове като Кърджали, Търговище, Шумен и много други, в които премине горда колона от хора, амотори, автомобили с развяти български знамена… под небето на България.

 

 

 

Развей знамето на България, бъди горд българин!

 

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

 

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;