Вече стана повече от очевидно, че за Запада добрият руснак (славянин) — това е само мъртвият руснак. Тези дни редакторът на влиятелното британско списание  The Economist Едуард Лукас в не по-малко влиятелното британско издание Times изрази истинските си мотиви за враждата:
«…икономиката на Русия се базира на незаслужени доходи от добива и продажбата на природни ресурси».
Така е поставена поредната опорна точка: народите, които «незаслужено» владеят земи, трябва да бъдат лишени от земите им, както се случи с индианците или австралийските аборигени.
Покойният Збигнев Бежежински дълго преди 2017 г. написа:

«…Русия и днес е тази сърцевина на земята — Хартланд — както концептуално я определи в миналото МакКиндер. Да се завоюва или разчлени Харланд на части — това е залогът за световната хегемония на САЩ».
Той сподели в интервю:
«Русия трябва да се разчлени на три отделни държави — една с център Петербург, друга с център Москва, а Сибир да се отдели в отделна държава».
Естествено, продължава той, за да могат ресурсите в тези територии да са притежание не на Русия, а на «цивилизования свят».
«Цивилизован свят — това е литературен псевдоним на американската хегемония, самите САЩ и техните «наши кучи синове».
Подобна очевидна цел за завземането на земята с нейните природни дарове и ликвидиране на «туземците» лишава от смисъл всеки дипломатически и какъвто и да било диалог.
Защото диалогът в посолството или в съда може да се води само в случай, че опонентът ти признава някакви все пак права.
Например, ако адвокатът в съда бъде лишен от думата по време на заседанието, то защо тогава въобще ти е нужен адвокат?
Очевидно е, че на адвоката не му разрешават да говори.
И понеже врящите точки на Земята в резултат политика на САЩ са огромен брой, възниква въпросът: нима американците искат да унищожат, да изтребят, да ликвидират, да изтрият от лицето на земята сума ти нации, за да завладеят природните им ресурси?
Вече стана напълно ясно, че няма значение кой е на престола в Белия дом — Тръмп или друг.
В тази бяла сграда ръководителят е друг.
Нарича се военно-промишлен комплекс

ЕДРИЯТ КАПИТАЛ, казано по друг начин.

Сега  The Economist и Times в един порив на аналитично усърдие доказват на читателите (а това не са таблоиди, това са мозъчните тръстове на капиталистическия елит), че суровините, които продава Русия, незаслужено принадлежат на руснаците.
Обаче са забравили едно: че хората по света вече знаят кой и защо нахлу в Сърбия, Ирак, Либия, Сирия. Народите по света не са забравили и за държавните преврати в Киргизия, Украйна, Грузия, Източна Европа….
Не са забравили и кой разположи ПРО по цялата планета — като паяжина от отрова на самия Луцифер.
Петя Паликрушева за News Front

Тагове: ; ;