«Уважаема госпожо Нинова, преди да затворим страницата по случая Георги Гергов добре е да си кажем още някои неща, защото човек, дори често да си служи с неистини трябва да го прави с мяра.

Много добре знаете, че по Ваше предложение отговарях за Коалиционната политика в БСП.

В това си качество съм се срещал с ръководствата на почти всички български партии.

Политическа партия ГЕРБ не прави изключение. За резултатите от всяка среща съм Ви информирал лично.

Когато се учудвате, че съм разговарял с политическа партия ГЕРБ Вие се показвате като човек, който не е приятел с истината.

Твърдението, че „Интервюто на Георги Гергов е най-добрият пример за паралелна държава и за задкулисие, срещу което се обявих на конгреса, на който бях избрана“, е невярно.

Ако това е вашето разбиране за задкулисието и паралелната държава то Вие се борите срещу нещо друго и лично можете спокойно да си останете част от задкулисието

Относно ходенето ви в Пловдив, поканата с открито писмо и съдържанието на не съвсем лицеприятния разговор, за който говорите.

Пред очите на публиката и присъствалите Вие подменяте нещата.

Защо употребих думата „инкогнито“ Вие най-добре знаете.

Относно това дали ви е страх като заявявате:

«Не ме е страх, заявявам категорични и принципни позиции, това е промяна на прехода, която цялата политическа класа, обвързана с икономически връзки окраде този народ. “ — по-важното е дали си давате сметка къде стоите лично Вие в този преход»

Тагове: ; ; ;