Американските демократи раздуват в страната истинска истерия, съревновавайки се относно преувеличенията си за Русия, заяви водещият от Fox News Тъкър Карлсън в предаването си. Както подчерта журналистът, Русия е мощна държава и САЩ винаги са поддържали с нея достатъчно близки отношения – но сега, когато след старанията на либералите в Америка отново възниква червена заплаха, това вече е невъзможно.

Добър вечер! Добре дошли в предаването Tucker Carlson Tonight.

При нас за вас – последните подробности около завземането на американското правителство от Русия, новините, които вие непрекъснато слушате от всяка медия в Америка. Оказа се, че ситуацията е по-объркана, отколкото ви казваше първоначално CNN.

Помните ли руската жена-юрист, с която се срещнаха миналото лято Тръмп-младши и за която ви казаха, че тя по всяка вероятност е шпионин на Русия, изпратена от Путин?

Изясни се, че тук я е пусната администрацията на Обама – не просто са я пуснали, а са положила особени усилия, за да попадне тя тук.

Лично е участвал бившият главен прокурор Лорета Линч.

Когато тя се оказала тук, тази юрист-шпионка-дяволски хакер, разбиваща демокрацията, не просто се е срещнала с Тръмп-младши, но е и участвала в слушанията в конгреса, “обработвала”е членовете на конгреса в полза на своето правителство и е участвала в няколко мероприятия в цял Вашингтон, в това число и във вечеря, на която е присъствал минимум един член на конгреса – и неговата фамилия между другото НЕ Е Тръмп.

С други думи, тази история е значително по-сложна, отколко вие вероятно сте чули.

Но списание Time това може да не го споделя. В редакцията на Time считат, че това е обикновен криминален сюжет. Нещо повече, за тях това е същото, както и историята с О. Джей Симпсън преди 20 години, но сега в роля е поставен Тръмп.

Ето тяхната последна обложка “Хванати в крачка”. Това е всичко, което трябва да знаете…

Но ето ви един детайл – Русия не е просто предмет на спора между партиите във Вашингтон, това е страна, при това световна държава с огромни запаси от енергоресурси и ядрен арсенал.

В миналото ние поддържахме отношения с руското правителство, защото така беше необходимо, това беше в наш интерес.

Сега такива отношения няма – заради истерията около изборите, на които победи Тръмп. Русия вече е най-зловещата страна в световната история. Както твърдят демократите, дори да се говори по руски е престъпление, измяна на родината.

(следват изявления на американски експрети, политици и прочие, потвърждаващи истерията около Русия в САЩ, бел.ред.).

Робърт Баер, експрет на CNN по разузнаването и сигурността: Със страна, която ни атакува по време на изборите през 2016 г., не можем да имаме отношения. Това е все едно след падането на Пърл Харбър да си сътрудничим по отбраната на Хавайските острови с японците.

МАКСИН УОТЪРС, член на палатата на представителите на САЩ: Поставят под въпрос патриотизма на всички тези републиканци, които позволяват на този президент да застава на страната на Путин и да се прегръща с него…

 НАНСИ ПЕЛОСИ, член на палатата на представителите на САЩ: Републиканците в конгреса се превърнаха в помощни, помагащи на Тръмп и Русия да посягат върху нашата демократична система.

  Петя Паликрушева за News Front

Източник: https://russian.rt.com/inotv/2017-07-15/Fox-News-isterichnie-liberali-vnov

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;