От разговора с “най-опасния рокер” Bild разбра, че САЩ са лайно, а Меркел е марионетка

Толерантността е измислена за идиотите, САЩ са лайна, Меркел е марионетка на Запада, а демокрацията е творение на дявола, това счита “най-опасният рокер в света”, според версията на немския таблоид Bild.

Лидерът на Нощните вълци Александър Золдостанов се счита в Русия за образцов патриот и все повече хора се вслушват в мнението му, с тревога отбелязва репортерът от изданието.

Главата на Нощните вълци, известен с прозвището Хирургът, е популярен и като приятел на Путин, ненавижда хомосексуалистите, враг е на демокрацията и е привърженик на окупацията на Крим, пише немският таблоид.

Репортерът Александра Вюрцбах се срещна и разговаря с най-опасния рокер в света, се отбелязва в статията.

 

Стискайки ръката на журналистката в знак на поздрав, Хирургът веднага заяви, че не вижда никакъв смисъл да се среща с когото и да било от западните репортери.

Той се придържа към достатъчно груби възгледи, подчертава Вюрцбах, и, за разлика от другите, към думите му вслушват много.

“Хирургът в родината си е почитан като образец на руския патриотизъм”.

Някои дори считат, че рейтингът на популярност на лидера на “Нощните вълци” е по-голям от този на Путин, т.е. много висок, пише Bild.

Според версията на изданието, Хирургът казва това, което много хора в Русия искат да чуят и в което още повече вярват.

САЩ за него са “лайно”, Ангела Меркел – “само марионетка’, руските дисиденти – “предатели”, толерантността – “за идиотите”, демокрацията – “дяволщина”.

Според него, в Германия вече трябва да се усеща вонята на сяра от преизподнята.

Както отбелязва журналистката, не е лесно да се прекъсне Хирургът, а когато нещо не му е по вкуса, неговите отговори стават кратки.

Убийството на опозиционния политик Немцом, арестът на активиста Навални, проблемите на опозицията в Русия – на всичко това той има един отговор:

”При нас има закони, който не ги спазва, той ги усеща на гърба си”.

Както се съобщава в статията, някога Хирургът е бил съвсем друг човек.

В средата на 80-те по любов е пристигнал в “ада на демокрацията”, в западен Берлин, работил в квартал с хомосексуалисти и  слушал американска рок-музика. Сега кара мотора си по “окупирания Крим” и се моли винаги, когато има възможност за това, твърди изданието.

На прощаване Хирургът заяви на немската журалистка, че тя може да пише каквото си поиска, защото западните журналисти винаги правят така.

Те не разбират как е устроен светът, но на него това му е безразлично, защото той знае истината.

По някое време и на Запад ще разберат и осъзнаят, че няма по-свободна страна от Русия, счита лидерът на “Нощните вълци”.

Петя Паликрушева-Иванова за News Front

Източник: thttp://www.bild.de/bild-plus/news/ausland/motorradclub/er-hasst-schwule-und-exil-russen-52517472,view=conversionToLogin.bild.html

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;