Протестите на полицаите са справедливи. Огромната лъжа на управляващите беше, че ще има полицай във всяко село коментира Румен Петков в предаването на Ганиела Ангелова по Bulgaria ON AIR.

Според него няма политически сценарий в Асеновград, но е имало опит за политическо яхване след това. «Има опасност Асеновград да стане новата Катуница. Въпрос на време е следващата Катуница, не дали, а кога и къде», смята Петков.

Относно скандала Цветанов — Радев, той изключва да има импровизации в ГЕРБ.

«Ако някой допусне, че Цветанов е импровизатор в тази ситуация — греши! Е в ГЕРБ категорично се вижда играта на доброто и лошото ченге. Този скандал показва безсилие и невъзможност да се приеме една загуба», смята политикът.

Скандалът с изтребителите Петков определи като «политически слугинаж, загърбване на сигурността на собствената ни авиация и собствените ни пилоти».

«Не вярвам на тезата на БСП, че правителството търси друга сграда за европредседателството. Имаше нюанс на политическо противоборствомпротивоборство между Павлова и Бъчварова. Всичко това издава безсилие, което дискриминира България, каза още Петков.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;