Италианският фермер Дарио Гамбарин с помощта на трактора и плуга създава на полето си недалеч от Верона, портрет на президента на Русия Владимир Путин, съобщиха във вторник италиански медии. Както се казва- от сърце.

 

 

 

» Това произведение се роди на бял свят, тъй като на 7 и 8 юли в Хамбург се очаква среща на върха между силните на света.

И всички се надяваме, че тази среща ще позволи да се решат актуални световни проблеми в сферата на икономиката, имиграцията. Предстои обсъждане на не малко теми: споровете по Украйна, Сирия, ядреното оръжие, а също и обвиненията за намесата на Москва в американските избори 2016 година»,- казал пред журналисти авторът на портрета.

 

 

Портрета на руския лидер е с ширина 135 метра и може да се разглежда само от високо, предвид мащабността му, отбелязват италиански издания.

 

Предварително събирайки реколтата от полето, италианецът изобразява Путин в анфас. От дясно стои подпис на художника, както подобава на картина и надпис  «G20 2017». А  от ляво ( където е сърцето) на кирилица е изписана фамилията на най- влиятелния политик в света «Путин».

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;