Капитанът и полузащитник на националния отбор на Германия по футбол Юлиан Дракслер в открито писмо изрази благодарността си към организаторите и феновете на Купата на конфедерациите 2017 г., което първенство се провежда в Русия.

«Скъпи руски фенове на футбола. Три седмици успяхме да прекараме в тази забележителна страна. Сега, към края на Купата на конфедерациите в Русия, бихме искали да изразим искрената си благодарност. Благодарим за отличната организация, за множеството помощници навсякъде и за безопасността, която видяхме навсякъде», цитира текста от писмото на Дракслер ТАСС.

Футболистът също благодари на организационния комитет, на всички сътрудници на стадионите, в хотелите и летищата, на всички доброволци и на руските футболни фенове.

Капитанът на немския отбор отбелязва, че всички футболисти с нетърпение очакват завръщането на Русия на мачовете на световния шампионат по футбол през 2018 г.

По-рано полузащитникът на английския футболен клуб «Ливърпул» и националния отбор на Германия Емре Джан изрази огромното си задоволство от организацията на Купата на конфедерациите, отбелязвайки дружелюбността на руснаците.

 

 

 

 

 

Тагове: ; ; ;