Коментари
ДОБРИ ДОБРЕВ Ако не сега, кога?На опашката са доста .

Dani Ivanov Явно парите на Сорос не миришат!

Rumyana Georgieva Ужас!!!!

емилия тодорова Тая Бетина е толкова грозно проста и некадърна .Та тя дори новините четеше с огромно «дихателно» усилие, и едно изречение без запъване не можеше да прочете.

Dimityr Shopov Е да, но беше млада и дихателното усилие съчетано с издигане на гръдния кош водеше до повдигане на самолетите на мъжката аудитория. Затова кариерата и тръгна ,особено след като се омъжи за оня с голямата камба.

Jana Doicheva ОСТАВКА!?

Спас Крайнин В интрига я вкарвате ;ддд

Vania Savova През трупове минават и винаги са ,,прави,, !!!!! Гласност трябва ,по-голяма гласност !!!!!

Vili Blagoev Типично… След като дълги години е била под масата на Лорда на стари години е решила, че може да измие това като се прави на страшна

Dju Dimova Тези грозни думи са срам за авторите им.

Зоя Антонова Безочлива!

Don Rodrigo Ма как по антикомунизъм? Че тя не беше ли партизанска снаха и говорителка на БСП?

Patricia Kirilova Тя и на мен ми се направи веднъж на умна и красива, но изяде дървото

Наско Великов Злобна и отмъстителна. Ах, да яхнеш метлата и да раздадеш своята справедливост — какво по-приятно от това.

Емил Измирлиев Жотева е на светлинни години от професията…

Rumen Dimitrov Смачкайте този «важен» боклук…

Peyo Peev Yambol БОКЛУЦИТЕ НА ПРЕХОДА

Мария Стоилова-Андролова За много хора, когато не харесват някой или се изказва мнение, различно от тяхното, (уж са за плурализма), най — лесно е да го обявят за комунист. Най — много ме ядосват, когато това са хора, били членове на БКП, та даже и на БСП, а познавам и такива, които буквално са драпали да станат партийни членове, кариеристи, да станат т. н. номенклатура, а сега са отявлени лъжедемократи, гербаджии, ДСБ и около Евг. Михайлов.
Ало, още помним какви бяхте ?.

Lyubomir Kolev Да си кобила на манежа не е смешно, напротив. Смешното започва , когато кобилата се качи на трибуната за специални гости.

Zlatko Koev Бездарни, самозабравили се кифли !Които освен за е.ене за друго не стават !

Лъчезар Бонев Типична простакеса! Но, ако е само това, с мед да я намажеш! Лошото е, че тази жена е болна в главата си, и тук възниква въпросът, как и кой избира такива хора на някакви обществени позиции!!? Несъмнено при тази вехта булка се забелязва една симбиоза от нарцисизъм, емоционална нестабилност и чобанска агресия! Селска пръчка! Апропо, то си личи по погледа, че проблемът е СЕРИОЗЕН!!

Светла Генчева Точно казано!

Plamen Dosev Браво!
Plamen Dotchevsky Незабавна оставка от СЕМ !!! С нея бяхме някакви приятели във Фейсбук. Веднъж си позволих да напиша, че управлението на Сириза в Гърция ми харесва …. Веднага се опита да ми каже, да ходя да живея в Гърция … Естествено, поставих я на мястото и . След това ме разприятели, което много ме зарадва …

Maya Kulisheva Регулаторката Чампоева/Жотева е неква си наци скрита под булото на демокрацията…Господи прибери си вересиите:(((((

Vesselin Vassilev И това е член на СЕМ ли?

Александра Михайлова Петьо, тя си е ваша, бе
Петър Волгин Тя е Обща. Всички са ползвали услугите й:))))))

Петър Воденски Много е симптоматично, че търсим «чия» е, а не коментираме липсата на качества за заемане на поста, башка простащината й.

Александра Михайлова Петър Воденски , «качествата» й ги коментирам трети ден. И тъй като в приятелската ми листа преобладават защитниците й, спорът ми с тях е зловещ. Но нека не забравяме как е тръгнала и за кого е работила преди да я наричаме «видна демократка», каквато не е.

Петър Волгин Александра Михайлова , Тази има защитници?????

Петър Воденски Александра Михайлова Доста надълбоко ще търсим, защото, оказва се, и Ветхият завет (Адам и Ева) е взет от по-предишни източници, а като стигнем до шумерите, ще видим, че и от тях има по-предишни.
Ако го кажа по друг начин, всички днешни демократо-либеВижте още

Александра Михайлова Петър Волгин Е, ти па.. Важното е, че се налага аз да защитавам Къдринка.., тва представяш ли си го? Че го и правя.. А ТВА ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ ГО??

Александра Михайлова Петър Воденски , «ударих лайк» , за последното Ви изречение. Иначе не съм съгласна. Типичен пример съм за демократ /либерализмът е дълга тема, още повече у нас/, без социалистически петна във фамилията.

Петър Воденски Александра Михайлова Е, както ни учеха навремето в Английската, «в този език има немалко изключения, които само доказват правилото»

Александра Михайлова Петър Воденски , приемам шегата, въпреки, че противоречи на тезата ми.

Петър Воденски Александра Михайлова Оценявам, и вземам повод да подсиля с аргумент своята теза — че хора като Бетина, на която липсват (за съжаление!) елементарни качества, не стават за тази работа, а хора като Вас — стават (Май Ви направих комплимент )

Александра Михайлова Говоря възпитано с човек на стената ти, Петър Волгин, тебе гледам, да ми се отбележи

Александра Михайлова Петър Воденски , направо го направихте , но не, не ставам за тази /по темата/ работа. Никога не съм имала подобни амбиции. С радост върша мойта си работа и се надявам да го правя като хората.

Петър Волгин Александра Михайлова , ти си другото име на възпитанието!

Александра Михайлова Ейййй, много шеговито стана..

Петър Воденски Александра Михайлова Самият факт, че си знаете за какво ставате и с какво не бихте се справила, е качество НАИСТИНА много важно! Когато/ако въобще ми се наложи да събирам тим за свършване на някаква работа, ще Ви предложа да се присъедините (същото казВижте още

Vili Blagoev Подала остаФка бре.
Vili Blagoev Тарандов вчера късно вечерта каза. А той няма навика да пуска партенки.
Ivelin Ivanov И защо имало Народен съд

Vania Savova Точно така,!!

Kiril Kertikov За Бетина Жотева (тя имаше и друга фамилия) само съчувствие: ще остане в историята като някога любима говорителка по БНТ, а сега — като политическа пачавра!

Ilia Naumov Чак пък съчувствие…? Пачаврата е неодушевен предмет.
Володя Стоилов Самозабравила се! Наглост! Оставка!!!!

Petar Komitski Жотева ти не си журналистка!

Галина Бошкиловa Чампоева е от боковото поколение, които ставаха членове на БКП заради далаверката….има хора, дето помнят, не сме сите малоумни….

Silvia Kuleva Миналата година, когато стана инцидентът с гимнастичката Цвети Стоянова, БетитУ написа една сърцераздирателна статия, в която между другото имаше гениално сравнение с волейбола — как, когато един волейболист сбърка, всички отивали да го утешават, а ако една гимнастичка сбърка, продължавали съчетанието си без да й кажат и дума (липса на емпатия съзира Бетина явно). Знаех, че не е особено умна тази женица, но след гениалната й статия, разбрах, че е определено глупава. А след онзиденшния инцидент стана ясно, че е нагла и невъзпитана. Като данъкоплатец й искам оставката. Да върви на Слънчака, все ще си намери нещо като продавачка, барманка, камериерка (знае все пак 5 езика жената).

Tatqna Alexandrova Без коментар!

Тагове: ; ;