Конкурсът за „Мис Хелзинки 2017” в „расово свръх-толерантна Финландия” завърши със задкулисни манипулации и скандал.

Журито, в сътрудничество с т нар. сектор на НПО (неправителствени организации) с нестопански дейности, избра за победителка 19-годишна конгоанка, която трудно би се задомила и дори в родината си в съперничество с русокосите финландски красавици от конкурса.

Избухва недоволство.

Поради явната неконкурентоспособност и бегли познания по фински език на тъмнокожата прелест, държавната телевизия е прекратила директното предаване от галавечерта.

Според журито, конгоанката е израснала от 6-годишна възраст в страната. Журналистически разследвания обаче установиха, че победителката получава убежище едва в края на 2014 г. чрез Либия и бежански лагер в Италия и през февруари 2015 г. с родителите си заема финландска квота за бежанци.

Страната прие доброволна квота за бежанци от 5000 души годишно. През м.г. прие около 15000 души, очакват се толкова и през т.г. Обширната скандинавска държава се счита за резервна дестинация на мигро-нашествениците, в случай че не бъдат приети в Швеция, Норвегия (там са най-високите социални помощи) или Великобритания, която заедно с Германия влизат в тройката любими европейски държави за местоживеене на мюсюлмани.

Ислямизацията на Европа се подтикваше от СМРАД (= средства за масова реклама, агитация и дезинформация) и образованието по клише отвъд континента до поемането на президентската власт от Доналд Тръмп.

Бегълският произход и тъмната кожа се толерират, особено в реалити шоута: за получаване на социални помощи, квартири, изборно право, победи в конкурси – за сметка на езикови познания, обща култура и странознание.

В СМРАД се твърди, че напр. в Чехия образованието е под контрол на Кралство Норвегия чрез норвежките фондове.

Към това следва да добавим т. нар. инклузия, т.е. децата да свикват да ходят нормално в училище с цигани, араби, мюсюлмани, деца на джихадисти. Протестиращите биват обвинявани в ксенофобия.

В плановете на НПО Финландия заема важно място, защото скандинавските страни изглежда са „привилегированите” да бъдат ислямизирани първи, поради тяхната толерантност и открито общество.

Троянските коне на ислямските орди се опитват да лансират мултикултуралистите в СМРАД.

Още през 90-те години на м.в. успяха да внедрят в ТВ „Нова” водещия Рейнолдс Корантенг с майка чехкиня и баща ганаец. Той поне владее чешки език — за разлика от сегашни помазаници без езикова квалификация, образование и трудови навици -, разчитащи на „правилния цвят на кожата и форма на лицето”, т.е. на извъневропейски произход.

Д-р Огнян Гърков

Тагове: ; ; ; ; ; ;