Американският президент Доналд Тръмп планира да разсекрети материали за Украйна, което може да

доведе до бягството от страната на украинския президент Петро Порошенко и целия му екип от наемници, пишат украински СМИ.

Американският президент Тръмп може да послуша съвета, дори по-скоро настоятелна молба на култовия американски режисьор и притежател на три Оскара Оливър Стоун и да разреши публикуването на засекретените данни за събитията от 2013-2014 г. в Украйна.

За първи път американският режисьор Оливър Стоун се обърна към Доналд Тръмп още през февруари тази година с настоятелен призив да се разсекретят данните за реалното положение на нещата в Украйна.

Стоун обвини в прав текст САЩ и ЦРУ за непосредсвеното организиране на държавния преврат в Украйна, а също за последващото разпалване на гражданската война в

югоизточната част на страната.

Освен това, Оливър Стоун счита настоящото ръководство на Украйна за нелегитимно.

Според него, никой не е гласувал за действащото украинско правителство, защото то просто е било назначено от западните куратори от администрацията на бившия американски президент Барак Обама

Според мнението на определени влиятелни кръгове в САЩ, е настанало време президентът Тръмп да се вслуша в думите на знаменития американски режисьор.

Защото по такъв начин той ще забие бетонна греда в останките на прогнилата администрация на Обама.

Много американски и световни анализатори считат, че мнението на Стоун за съпричастността на американски функционери за киевския

преврат, са пълната и абсолютна истина.

Независимо от това, много американски политици от Републиканската партия не подкрепят идеята за разсекретяването на данните за Украйна, защото те са твърдо на антируски позиции и не подкрепят идеята за сближаване в политическите курсове на САЩ и Русия.

Освен това, публикуването на подобна информация веднага ще разбие всички старания на американците и васала на САЩ — ЕС- свързани с въвеждането, продължаването и засилването на антируските санкции.

При всички положения е повече от добре президентът на Украйна да се готви за най-лошото.

От една страна го притиска американската администрация, на която той е задължен за властта, която притежава.

А от друга страна го заплашват излизащите извън контрол украински националисти.

Очевидно е, че Порошенко вече отдавна стои, както се казва, с едната ръка на куфара, прехвърляйки значителни суми в офшорки по целия свят.

Остава само да чакаме края на този ….кървав фарс.

News Frront

 

 

Тагове: ; ; ; ;