В свое пространствено интервю пред украински журналисти заемащия пост президент на Украйна Порошенко, беше неочаквано откровен.

Порошенко разказа как минава денят му в минути, разказа за «тежкия» си график и разбира се, за общуването в социалните мрежи. И много неща станаха ясни. Интернет зависимостта била призната в много държави официално за болест. А специалистите от цял свят активно търсят начини за освобождаване от пагубната зависимост. А находчивия и грижовен Порошенко, лично открил как да спаси страната от интернет-зависимостта. Явно смятайки я за основен проблем, а не  войната в Донбас.

 

 

 

 

 

От спонтанното интервю за  украинското издание  «Громадське«, чувствителните читатели могат да заплачат от умиление и жалост, какъв натоварен и плътен график следва Порошенко. До такава степен, че за акаунтите в социалните мрежи, може да си позволи да наднича съвсем ограничено и за малко- не повече от 20 минути, например за Facebook. А за всички останали мрежи какво  остава- то така съвсем няма да има време за сън.

Въпреки че, как се спи спокойно когато на съвестта му толкова кръв, но това е отделен въпрос.

Та може би, аналогът на руската социална мрежа по решение на грижовния Порошенко и за това я забраняват в Украйна. Да не се разсейват украинците с истина.

 

 

Българска редакция News Front.

 

Тагове: ; ; ; ; ;