Бивш агент на ФБР: Русия реанимира съветския блок

Дата на публикуване: 09 06 2017, 15:08


Русия се опитва да реанимира стария съветски блок и да разбие американската демократична система, това заяви бившият агент на ФБР Стив Гомес в интервю за телевизионния канал  ABC News.
Според него, крайно важно е целият свят да знае какво се случва, а САЩ да бъдат готови да се противопоставят на Русия.
— Водещ: Порази ме следното: колко много хора — милиони зрители — гледаха днес слушанията. Практически всички във Вашингтон са заинтересовани. Какво ще кажете за хората от правоохранителните органи, в частност от ФБР?
Как възприемат те цялото това разследване, което се води от специален съвет?
Какво мислят за ролята на Коми във всичко това?
СТИВ ГОМЕС, бивш агент на ФБР:  Сигурен съм, че хората в правоохранителните органи, във ФБР и в американското разузнавателно общество са доволни от това, че целият този руски въпрос — всички опити на Русия да повлияе върху нашите избори, върху нашето общество, да разбие нашите системи — всичко това е изведено на преден план.
Защото това е най-важно от всичко:  Русия практически се опитва да реанимира стария съветски блок в Източна Европа, в Близкия Изток.
Т.е. , както вече многократно казвам, те отново се опитват да съберат старата «банда».
Важно е американците и целият останал свят да знаят какво се случва, да знаят, че американските правоохранителни органи, ФБР, а също правителството на САЩ знае за всичко това и са готови да се противопоставят.
За мен това е един от най-важните моменти — че всичко това изплува на повърхността.
 В ефир на 8 юни 2017 г.
Превод: News Front
(редакцията не споделя становището на събеседника, само информира читателите си за дълбините на падението на част от американското общество)

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;