Идеята за създаване Обединени европейски щати с население, кръстосано между европейци, азиатци и чернокожи, контролирани от САЩ, е лансиран австро-унгаро-японецът  Р.Н. Куденхов-Калерги.

Като политик и дипломат той е считан за баща на мултикултурализма.

Според „конспираторите” през 1995 г. стартирал дълбоко засекретеният проект на ЕС „Еуро-мед”, за постепенна имиграция на 50-80 млн. мюсюлмани от Средиземноморието до 2050 г. (вж.https:// sitamnesty.wordpress.com/plan-kalergi/, http://vasevec.parlamentnilisty.cz/blogy/projekt-euromed).

През 2002 г. Т.Барнет обявил, че Европа трябва да приема годишно по 1,5 млн. преселници от 3-я свят.

Щяло да възникне население от светлокафява раса със средно IQ 90, достатъчно високо за изпълнителска трудова дейност (вж. http://e-republika.cz/).

ООН също приглася с постоянни призиви за компенсиране на ниската раждаемост в Европа с внос на 159 млн. мигранти през 2025 г.

Проектът на ООН «Дневен ред 21», подписан от Чехия през 1997 г., бил план за създаване на световно правителство и приключване със суверенитета на националните държави.

По-слабо грамотните са по-лесно управляеми и зависими. За целта просто едно поколение от деца трябвало да бъде индоктринирано в полуневежество чрез деградиране на образователната система и семейството.

В една от скандинавските държави се твърди, че не се изучавали литература, история, физика, химия, география. Ако дете се оплаче от родителите си, които му настояват да подготвя домашни работи, правителствена служба имала право да го откъсне от семейството.

Пилотни проекти в този смисъл се реализирали в Норвегия чрез държавната социална агенция Barnevern, където били иззети от родителите 200 хиляди деца, във Финландия – чрез Lastensuoelu (250 хил. деца), в Швеция (300 хил. деца).

Проектите се разширявали към Обединеното кралство и Германия (в последната чрез Jugendamt). Авторката на твърденията Витова се позовава на интернетни източници като: Fehler! Hyperlink-Referenz ungültig. или http://leva-net.webnode.cz/juvenilni-justice/, youtube.com и др.

„Конспираторите” твърдят за прокарване на „нови сексуални стандарти”, според които децата до 4-годишна възраст, вкл. с пренебрегвани от родители влечения, трябвало да узнаят своята сексуална идентичност, особено ако се касае за предразположеност на гей, лесбийка, би- или транссексуалност и пр.

Избягвала се употребата на названията мъж, жена, баща, майка.

Ако е истина, изследвания на социолози от министерството на младежта на Норвегия допускали през 2050 г. страната да бъде на 90% хомосексуална (вж. порталите www.bzga.de office-for-europe-and-bzga-standards-for-sexuality-education-in-europe;  /http://www.stopautogenocide.sk/…sexualna-vychova/nemecko…;  Fehler! Hyperlink-Referenz ungültig. и пр) !?

Конспираторите твърдят за публично признание на Бил Гейтс през 2010 г., че ваксините и настоящото здравеопазване имали за цел „депопулация на планетата с 10-15% на първо време, с което се понижавали и мисиите на въглерод”(!?).

Допада им цитат на бившия директор на Световната здравна организация Г.Брок Чисхолм, че чрез контролиране на раждаемостта и смесените (междурасови) бракове ще бъде създадена единна световна раса, зависима от централна власт.

Ще преживеят най-издръжливите.

Неотдавна известният консерватор от САЩ Патрик Дж. Бюканън заяви, че всестранните съзидатели на тази мощна държава — белите мъже — са останали едва 31% от населението на Съединените щати.

Нима с пасивност и козируване и ние ще допуснем България и Европа да бъдат споходени от подобна съдба?

д-р Огнян Гърков, посланик

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;