Кръв, атентати, зло, война…това е днешната реалност и Facebook, от който я наблюдаваме, докато онези, които имат сила и дух и вярват, че нямаме право да стоим безучастни, се опитват да спрат злото. И онези, които говорят умно и красиво и неправят нищо..или даже мълчат- като ООН, като ОССЕ, като ЕС, като тези, които трябва да защитават човешките права. Кое право на това 9 годишно дете е нарушено, как мислите? Детето си има име, снимката, за съжаление е от наши дни- вчера. Това е Владик Зайченко. Поредната жертва на престъпния режим на Порошенко.

 

 

Това е Владик Зайченко, на 9 години. Преди 2 дни, се пеибирал с мама в района на Трудовск. Мината на ВСУ пада много близко, и Владик вижда как мама умира. Самият той оживява, с много тежки ранения- четири проникващи от шрапнелите в областта на корема, засегнати са китките, краката и черния дроб.

Безумни хора стрелят по градовете на Донбас, без да усещат нищо освен ненавист.

Въпреки влязлото в сила примирие на 1 юни, Порошенко не спира да избива невинни хора и целия свят мълчи. Мълчи ООН, ЕС, ОССЕ. На съвестта на човечеството, което е глухо и сляпо за болката и страданията.

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

 

 

 

 

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;