В България предстои изграждането на първия българо-руски православен храм » Свети Иван Рилски»- светецът  покровител на всички българи и България.

Благодарение на усилията на гражданско движение » Приятели на Русия и Православния свят», е предоставена земя за база.

Българите отдавна мечтаят за това, а мечтите винаги се сбъдват.

 

 

 

Преведено за НАТО и компания специално — Вашето време изтече.

ПРАВОСЛАВНА АРМИЯ, С НАМИ БОГ! ПЪРВАТА РУСКА ВОЕННА БАЗА У НАС!

Братска Русия стъпи в София. Да, колкото и невероятно да звучи, и въпреки всички евроатлантически усилия в посока «Разделяй и владей», православният свят има неразрушими връзки, които нито ЦРУ, нито НАТО може да прекъсне. Е, българи, честито!

На мястото предстои и изграждането на първия българо-руски храм » Свети Иван Рилски»- светецът покровител на България и на всички българи. С божието благословение, с нами Бог!

Свободата дойде и на нашата земя: когато минавате през София, по улица » Първа Българка Армия» № 92- и името не е случайно, полюбувайте се на гордо разветите знамена: изправени едно до друго- сила, дух и единение: българско, самарско, руско и знамето на победата.

 

 

Ние не искаме натовски бази, но руски са ни просто нужни. Първата вече е факт. Ние не искаме чужди западни войници по земята си, ние не искаме терористите от НАТО у нас, които дойдоха без покана, и без разрешение от божия български народ. Ние искаме братя по дух и по кръв, каквито са нашите братушки.

Свързани сме за векове от вярата и православието, ние сме един народ, две държави.

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ;