Boston Herald: «Жалната песен» на Клинтън срещу Русия — без доказателства

Дата на публикуване: 04 06 2017, 06:27


Хилъри Клинтън продължава да обвинява Русия за своето поражение на изборите в САЩ, заявявайки, че Кремъл стои зад взлома на нейната електронна поща. Но, както съобщава в новата си статия за  Boston Herald писателката Линда Чавес, тези обвинения се основават само на слухове, а не на доказателства.
Клинтън, както и много демократи, «не виждат зад дърветата гората» — и като следствие, САЩ «помагат» на Русия в постигането на по-нататъшните й цели, докато американската демокрация търпи поражение.
Boston Herald: «жалобная песнь» Клинтон не поможет российскому расследованию

Reuters
 Хилъри Клинтън вероятно е «най-дебелокожият» съвременен политик. В продължение на цялата й политическа кариера тя постоянно с думите и постъпките си принуждава избирателите да й обръщат гръб, счита американската писателка Линда Чавес.
«Поемам отговорността за всяко решение, което съм вземала, но те не са причината за моето поражение», заяви Клинтън миналата седмица.
След това тя започна да обвинява националния комитет на Демократическата партия, заявявайки, че след като тя е станала кандидат, не е получила от партията нищо.
«Партията беше в банкрут. Тя се намираше на ръба на неплатежоспособността. Нейните показатели се колебаеха от посредствени до ниски, несъществени, погрешни. Наложи ми се да инвестирам в Демократическата партия, за да мога да продължа дейността си».
Тя се представя за жертва и, разбира се, обвинява Русия, твърди, че тя е стояла зад взлома на нейната електронна поща и е използвала Уикилийкс, за да изтегли писмата преди самите избори, пише авторката.
Тя дори обвини директора на ФБР Джеймс Коми, който изследваше нейните частни сървъри.
Както отбелязва Чавес, «жалната песен» на Клинтън, обаче, не помага нито на нея, нито на разследването за руската намеса в изборите.
Най-доброто, което тя може да направи сега — това е «да мълчи».
Не бяха представени никакви доказателства, че Русия е разбила машините за гласуване и е фалшифицирала резултатите.
News Front
Източник: http://www.bostonherald.com/opinion/op_ed/2017/06/chavez_hillary_s_blame_game_just_deplorable

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;