« Силата е в истината» казват братушките, и именно истината много плаши онези, на които никак не е удобна. Конкретния случай с Украйна е показателен- свободата на словото в славянската страна, окупирана от западни структури, отдавна е подложена на унищожение. Западните ментори правят всичко възможно в Украйна да се подсилва русофобската идея, а киевската власт в лицето на Порошенко и компания, дошла след извършването на държавен преврат, следва стриктно западната стратегия. Съответно медиите в Украйна работят по зададения тон на тази власт, и пишат това, което се изисква от тях. Но, свойство на истината е да си пробива път и да излиза наяве. Международна информационна агенция News Front,

в която работят 7 чуждестранни редакции ( в това число и нашата), отразява неведнъж събитията в Украйна, показвайки ексклузивни видео кадри свързани с нарушаването на режима на примирие от украинска страна, или показва конкретни факти, които умишлено се скриват от медиите в Украйна ( множество журналистически разследвания и т.н.). Разбира се, че нас ни четат и в Украйна, както наши сънародници, така и русскоезичното население( а като вземем предвид, че 99% от украинците разбират руски) можете да си представите за каква читаемост става въпрос. Именно по тази причина, официален Киев предприема стъпки в посока да забрани достъпът на украинската ни аудитория до страниците на нашето издание в Украйна.

» Да живее свободата на словото!»

 

 

Украйна продължава да нарушава човешките права и свободата на словото в страната, защото иначе САЩ биха окончателно изгубили битката. Не малко се инвестира за това, а реалността днес за обикновените украинци е просто чудовищна-хаос, безработица, напрежение, несигурност в утрешния ден, липса на надежда, отделно хуманитарната катастрофа, разрушенията и психическите травми за населението.

Поставените вашингтонски изпълнители сред киевската върхушка действат по указанията на презокеанските си кукловоди и се отчитат за свършената работа.

Съветникът на Аваков Зорян Шкиряк заяви, че в Украйна всичко е готова за блокирането на неугодните интернет-ресурси, които според лексикона на киевската власт се наричат » руско-терористични»- в това число попадаме и ние, защото имаме редакция на руски език.

» Категорично подкрепям важната инициатива на Ирина Герасченко за незабавното блокиране на всички руско-терористични интернет- ресурси на територията на Украйна. Открито призовавам за това през последните 3 години. Вражеските пропагандни сайтове на бойци от сорта » Руска пролет» «Русская Весна», «News Front» и друга комуно-фашистка интернет- нечиста сила отдавна вече трябваше да е блокирана. Освен това, смятам за недопустимо, че в центъра на Киев спокойно работи и процъфтява официалният пропагандистки кремълски рупор  «РИА Новости»».

 

 

Изповядването на чужди евроатлантически ценности ражда своите плодове, след опита с указ да се забрани рускоезичния вариант на Facebook, социалната мрежа Vk на украинците, свободата на словото в Украйна се забранява по всякакъв начин- или поне се правят опити за това.

Но както споменахме в началото- истината винаги излиза на яве и побеждава…защото е по-силна от всяка лъжа.

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ;