Конгресмен Уотърс: «Доказателства няма, но таен сговор между Тръмп и самовлюбения маниак Путин има, той иска да възроди СССР»

Дата на публикуване: 22 05 2017, 18:09


Няма никакви доказателства на този етап, но таен сговор между Тръмп и Русия вероятно е имало, уверена е американският конгресмен Максин Уотърс.
В изявление за канал  MSNBC тя изрази убедеността си, че тезисите от предизборната кампания на Тръмп са били разработени в сътрудничество с Кремъл и «самовлюбения маниак Путин», който искал да постигне отмяна на санкциите и да възроди СССР.
МАКСИН УОТЪРС, конгресмен от САЩ: …Говоря за стратегиите, които бяха разработени по време на предизборната кампания на Тръмп. Аз наистина считам, че болшинството от това, което говори Тръмп беше постановка от путинския сборник от сценарии. Видяхме, че той нарече Хилъри мошеничка, всичко това «затворете я, затворете я» — всичко това беше стратегически разработено от хората от Кремъл, с Путин.
Тук става дума за нещо по-голямо, отколкото документите от банката. Вие видяхте, че визитата в Москва бе извършена от Манафорт и други по време на кампанията. Считам, че тук става дума за нещо значително по-голямо….
— Т.е вие твърдите, че руското правителство е разработило тезисите за кампанията на Тръмп?

МАКСИН УОТЪРС: Считам, че е имало сътрудничество в разработката на стратегията относно това, как те могат да обезпечат това, че Хилъри Клинтън да не бъда избрана. На тях им е нужен Тръмп. Тръмп ще подкрепи отмяната на санкциите. Те действително искат това да се случи. Те искат да търсят нефт и газ и в Арктика. Тилърсън сключи многомилиардна сделка с  Exxon, за да работи там. Те не могат да си доставят оборудване, материали и всичко, което им е нужно, докато санкциите не бъдат свалени.

Те искат Тръмп. Те не само поддържат отмяната на санкциите, той ще си затвори и очите пред експанзията, която се опитва да провежда Путин. Него не го вълнува това, че те нахлуха в Крим. Той не се вълнува и от това, има ли намерение или не този самовлюбен маниак Путин отново да обедини целия Съветски съюз.

  • Доколкото разбирам, вие това го предполагате. До момента има ли някакви фактически доказателства?
  • МАКСИН УОТЪРС: До момента няма доказателства. Но искам да знаете: всеки път, когато говоря за импийчмънт, аз казвах, че трябва да се свържат всички данни и да се доберем до фактите, ние трябва да проведем разследване — ето това води до импийчмънт. 
  • В ефир на 19 май 2017 г.
  • News Front
  • (редакцията не споделя твърденията по-горе, само информира читателите си за дълбините, до които е стигнал част от американския елит)

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;