Днес черногорския парламент взема решение по встъпването на страната в агресивния алианс, което вече е взето в Брюксел. Кой приема решението? Майките изгубили децата си заради НАТО? Не. Онези, които допуснаха страшните грешки във външната политика, онези които подариха на Хашим Тачи  Косово, и това Косово, което сега заплашва Черна Гора.

Те сами се разоръжиха. Задайте въпроса- кой ще защитава небето над Черна Гора? Хърватия, Албания?

 

 

 

 

 

 

Казват, че НАТО били гарант за мир и стабилност. Но аз вярвам само на очите си! И с тях видях какво направиха с нашия дом, с нашата Югославия! НАТО  е индустрия за убийства и човешки страдания! Черна Горя няма работа в НАТО!- Ранко Вучевич, председател на работническата партия ( Демократичен Фронт)

 

 

 

» Призоваваме за провеждане на нови, честни избори, защото изборите от 16 октомври 2016 година бяха проведени недемократично и на фона на бунтовнически размирици.

Черна Гора не изпълни условията за встъпване в НАТО и това решение ( за встъпване) не отразява волята на народа. Нашите деца няма да воюват за чужди интереси!»- Бранко Радулович.

 

» Преди две минути в тази сграда ( парламента) започна новата агресия на НАТО срещу Черна Гора. Депутатите смятат да подпишат акт за капитулация, който ние не признаваме

След това, започваме жестока политическа борба, призоваваме цялата опозиция да излезе на митинги в Подгорица и всички градове на страната за нови предсрочни избори»- лидерът на Демократичната народна партия Милан Кнежевич.

 

 

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;