Съдбоносни потресения на Балканите- България, Македония, Черна Гора…Западът продължава да издевателства и с всички сили се опитва да вкара още една жертва в паяжината си, за да я използва срещу Русия. След метежите в Македония, днес в Черна Гора част от парламента гласува решението по вкарването на страната във военния алианс. Ако Ви се струва просто стечение на обстоятелствата и някаква линия на политика- нищо подобно, избийте си го от главата, става въпрос за окупация на Балканите и подготовка за истинска война.

 

 

 

 

 

» Сега в Парламента подписват капитулацията на страната ни, вдигат ръце за анексията на Черна Гора. Тези хора предадоха всичко- предците ни, страната, народа, и този град…всичко, което може да се предаде. И го направиха заради лично обогатяване, предатели! НАТО ни бомбардира, убива, разтерза страната ни. Няма нито една причина черногорец да поиска да влезе в НАТО.

 

Нека бъде проведен референдум, и каквото решат хората, гражданите това да бъде- заяви лидерът на партия Нова Сръбска демокрация Андрия Мандич.

 

 

» Ние сме срещу този криминален режим на НАТО, ние не искаме НАТО»- Гойко Райчевич, Движение Не на войната не на НАТО

  «Основният окупант на Черна Гора е криминалният, корупционен режим на Мило Джуканович. Блокираха пътищата в страната, за да не могат свободните граждани на Черна Гора да дойдат в Цетина.

Въпреки волята на гражданите, които настояват за референдум, въпреки опозицията, 40 души днес в Цетина вземат решение от името на окупанта и духа на злото».

 

 

 

Е, как смятате- иска ли Черна Гора в НАТО, или не- кой и защо иска да вкара Черна Гора в НАТО?

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;