На 20 април 1889 се ражда един от най-големите злодеи на човечеството- Хитлер. Кошмарът на нацизма преживява цяла Европа- чудовищни и безподобни престъпления, които едва не погубват света.

Днес, структури, които са готови да експериментират с човешката психика възраждат тези деструктивни и зли идеи, пропагандирайки нацизма и фашистка идеология. Страшното явление наблюдаваме в наши дни в Украйна.

Облъчените и зомбирани украински  последователи на нацизма оскверниха столицата си Киев, разхвърляйки огромно количество «поздравителни картички» в чест на рождения ден на Хитлер, написаха жители на Киев в социалните мрежи

 

 

 

 

 

» Кафета и пейки в местния парк на Великата Отечествена война ( около метрото Дарница) са облепени с листовки поздравяващи Хитлер с рождения ден»

 

 

 

 

» И такива листовки са разлепени по мемориалните дъски и върху гранита директно още на входа на парка. За времето, на едночасовата ми разходка, нито един чистач не отлепи и не изхвърли тези листовки», — споделя местен жител.

 

 

Героизирането на фашизма е опасен идеологически инструмент, който се използва доста умело именно в Украйна, насаждайки идеи на ненавист, агресия и безнаказаност…кой прави това и с каква цел?

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ;