Трябва да обичаме България, да помним всеки ден, че сме българи и да бдим над нея. Защото ни е само една и от всеки от нас зависи съдбата й, и защото България има нужда да бъде обичана. Предвид сложната геополитическа ситуация пред която е изправен света днес, конфликтите, мигрантите и глобалната заплаха на тероризма, ние трябва да имаме отворени очи и да внимаваме какво се случва наоколо. Защото в нашето време нищо не е случайност  не се случва просто така.

 

 

 

Благодарение на две смели български момчета ще повдигнем една история, която можеше да остане незабелязана. Една история от един ден, в който новия 44 парламент положи клетва да пази и отстоява интересите на България и българския народ. И докато България има народ и такива смели и небезразлични млади хора като Цветан Банков, и Тихомир Тошев

които освен, че гледат и виждат, и се тревожат за това какво се случва у нас, имаме шанс и надежда да се справим с всяко изпитание на времето. Можехме от съображения за сигурност да не споменем техните имена, но го правим защото постъпката им е достойна за уважение, защото именно поради това, че не са си затворили очите, без да се интересуват, споделят информацията в социалната мрежа, за да знаят повече българи- защото това касае всеки от нас. А и по такъв начин ще бъдем сигурни, че са предпазени с подкрепата на всички останали българи, които ще знаят благодарение на тях.

 

«Редовно пътувам до гарата. В началото се стреснах щом видях тези машини и си помислих,че дори са спрени влаковете. Докато си взимах билет от касата, любезно попитах дали всичко е наред и защо седят тези машини на релсите , а получих груб отговор,че не ми е това работата»- сподели пред нас Тихомир Тошев, един от очевидците на влаковите композиции.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

И под видеото въпросите и продълженията започват, представяме част от тях, а темата тепърва ще очаква отговорите от отговорните институции. Защото хората задават въпроси и се вълнуват, все пак става въпрос  за военна техника, която отива някъде. Въпросът е къде, защо, и с каква цел. Тези въпроси имат значение за сигурността и спокойствието на всеки български гражданин.

 

 

 

 

 

 

 

Ще следим темата в развитие и ще очакваме подробности.

 

» През кладенеца на времето отиваме там където е начето възкресението  на българската държава»- днес тази фраза прозвуча на тържествената церемония по откриването на първото заседание на 44-то Народно Събрание- политиците отбелязаха, че основните приоритети ще са сигурността, отстояване на националния интерес, гарантиране на  суверенитета. А българския народ иска да вярва, че това няма да са просто думи, защото България има нужда от нас- от стабилност, сигурност, увереност, за да носи с гордост името си. Така че, ръкавицата е хвърлена.

 

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ;