Изкривените образи на „демокрацията“ и „пазарната икономика“ бяха внесени и насадени в България през 1990 г. и се превърнаха в най-силните антидемократични и антинародни явления, които съсипаха обществото и родината ни.

 

Много хора сега се питат защо стана така? Защо идеите за народа като суверен на властта, за свободата на човешката личност и отварянето на България към страните от Западна Европа и света, се превърнаха във фарс и УТОПИЯ?

 

Ами причината е много проста: Защото в мутренската псевдо демокрация, „власт на народа“ изобщо не се предвиждаше.

 

Защото западните ни господари още с вноса на т. нар. пакет от демократични мерки като планът „Ран-Ът“, например, заложиха разгрома и колонизацията на България. И по техните директиви вместо страната ни да се движи напред, към общество, което съчетава пазарното начало със социалната справедливост, вместо ефективно да използваме вече достигнатото от социализма високо ниво в промишлеността и селското стопанство, и да модернизираме и доразвием вече съществуващата силна икономика, чрез която да повишим жизнения стандарт на населението си… стана точно обратното.

 

България бе върната със 100 години назад. Във времената на най-дивия, безскрупулен и безконтролен феодален капитализъм, който се разпорежда с хората, като с… роби на труда.

 

Всичко, построено от ръцете на българския народ по времето на Социалистическата република, бе зверски унищожено и ограбено. Народното богатство премина в ръцете на „честните частници“, които сега хората наричат с истинските им имена – крадци, мошеници, далавераджии и убийци на България.

 

В тази вакханалия на унищожението особено активно участваха българските новобогаташи и подконтролните им партии, умело насочвани от олигархията от Вашингтон и Брюксел.

 

Техният ЗЛОВЕЩ и БЕЗМИЛОСТЕН план включваше пълното унищожаване на икономиката, армията, образованието и здравеопазването на някога цветущата и мощна държава България.

 

Глобалният план на Запада за световно господство предвиждаше още унищожаване на славянските и православни корени на българския народ. Унищожаването на нашата писменост и култура и замяната й с чалгаджии и шоумени – плагиати, които да доопростачат гражданите и да ги лишат от критерии за оценка на онова, което се случва около тях.

 

Включваше ликвидиране на раждаемостта, увеличаване на смъртността, огромен демографски срив, както и масово прогонване на милиони българи от родината им.

 

С други думи, глобалният соросоиден план целеше унищожение на българския етнос.

 

Но за огромно удивление и ужас на Господарите от Запада и техните български слуги, този план не сработи.

 

Нещо повече: Банкянският Бодигард сега пролива крокодилски сълзи, защото и той, заедно с Господарите си от Вашингтон, заедно с всички «артисти» от другите парламентарни партии, се провалиха с гръм и трясък, а Пъкленият им план за унищожението на България потъна в небитието.

 

Поради една единствена, но много важна причина: Евроатлантиците не отчетоха в своите сметки, един напълно ирационален, и според тях дори маловажен фактор:

 

Не предвидиха НЕВЕРОЯТНАТА СИЛА НА НЕСЛОМИМИЯ БЪЛГАРСКИ ДУХ!

 

Стъпвайки тук като колониалисти, американските олигарси около Хилари и Сорос така и не си направиха труда да проучат историята ни. Защото ако го бяха направили, щяха да разберат, че ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД НЕ СЕ ПРЕДАВА НИКОГА! ЧЕ НЯМА ПЛЕНЕНО БЪЛГАРСКО БОЙНО ЗНАМЕ!

 

И още нещо: САЩ и Евро-върхушката поискаха да унищожат онова, което не може да се унищожи.

 

Защото така и не можаха да проумеят, че няма как да изличиш вечната човешка и българска мечта за по-добър и справедлив живот и щастие за всички.

 

Дебелобузестите чичковци с гащи на райета и звезди си въобразиха, че могат да ни накарат да забравим думите „Свобода, „Равенство“ и „Солидарност“. Опитаха да ни вменят, че е напълно нормално шепа хора да се къпят в пари, докато други ровят в казаните за парченце хляб.

 

Нещо повече: Днес Запада иска да ни деградира, като инжектира сърцата ни с отровата на алчността и злобата. Опитва се да изтръгне от нас всяка проява на доброта и човечност.

 

Но отчаяните усилия на световната мутроолигархия да задържи своята власт както у нас, така и по света, са обречени на неуспех!

 

Защото, въпреки всички трудности, доброто си пробива път към човешките сърца.

 

И няма сила, която да го спре! Да живее България!

Иво Македонски

Тагове: ; ; ; ; ;