САЩ създават биологично оръжие около границите на Русия, заяви военен експерт, бивш съветник на генералния секретар на ООН  по химическо и биологично оръжие Игор Никулин.

Според експерта лаборатории има разположени около южноте части на Русия.

 

 

 

 

 

» Към настоящият момент Пентагона, е разгърнал голяма програма по създаването на реферанс лаборатории. По южната част на Русия. И Украйна- около 13 такива обекта. Това е Казахстан, Азербайджан, Киргизия и т.н.. И на практика тези обекти са в непосредствена близост с Русия».

 

 

 

С това обяснява експертът  и появата на непознати до този момент вируси около границите на Русия, които до този момент не са съществували.

 

 

» Неотдавна в Абхазия бяха фиксирани няколко случая на появата на комари-преносители на вируса Зика. Никога в северното полукълбо не са се появявали до този момент, защото това е изключително южноамерикански комар. И въпреки това такъв комар вече се появи и това не се случва просто така. Защото това е вирус конструиран в лаборатория. И дори можем да кажем в каква лаборатория- в американска»,- отбеляза експерта в ефира на предаването » Теория на заговора»

 

 

Константин Сивков, доктор на военните науки на свой ред изрази увереност, че зад появата на вирусни оръжия стоят транснационалните елити.

 

 

» Създаването и използването на биологично и генетично оръжие е необходимо не на обикновените американци, а на глобалните транснационални елити, които използват САЩ като инструмент на геополитиката си. Увеличаването на броя на населението по земята поставя на дневен ред въпроса за разпределяне на ресурсите, които няма да стигат за всички», -поясни Константин Сивков

 

 

Експертът добави още, че изтичането на биологични вещества даже в минимални количества е изключително опасно за местното население, по тази причина такива лаборатории не са територията на самата Америка.

 

 

 

Българска редакция News Front.

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;