Президентът на Русия Владимир Путин, заяви, че съюзниците на НАТО, само кимат като китайски фигурки, без да анализират ситуацията, коментирайки ракетния удар на САЩ по сирийската авиобаза.

 

 

 

 

Руският президент подчерта, че доказателства за използването на химическо оръжие от сирийските войски няма ( което именно беше предлога на американците, за да ударят по правителствените войски на Сирия, вместо по терористите), а нарушаването на международното право е налице.

 

 

 

» Как реагираха съюзниците на НАТО? Всички кимат, като китайски фигурки, без да анализират какво се случва. Къде са доказателствата за използване на химическо оръжие от сирийските войски? Няма. А нарушаването на международното право е налице и това е очевиден факт.»- заяви президентът на Русия Владимир Путин.

 

 

Руският лидер отбеляза, че без санкции от Съвета за Сигурност на ООН е нанесен удар по суверенна държава, но въпреки това явно нарушение на международното право » всички са съгласни и подкрепят кимайки». По негови думи, същото се е случило и през 2003 година, когато под абсолютно измислен предлог влизат войски в Ирак.

 

» Страната е разрушена, и между другото, именно след това, започва бурният ръст на различни терористични организации, тогава и възниква ИДИЛ и други. Всички знаят и разбират това»- заяви Владимир Путин.

 

 

 

 

 

Вашингтон и съюзниците му от коалицията обвиниха набързо Сирия в използването на химическо оръжие- без каквито и да е доказателства, за да нанесат удар, след като дъщерята на президента на САЩ, казала «Тате, тези са лоши, накажи ги».

Ами ако следващия път дъщерята на американския президент посочи друга страна? Татко Тръмп ще ги накаже ли пак?

Нека да видим и как говори американският президент:

 

 

« Ако Русия не беше подкрепила това животно, нямаше да има проблеми, Путин подкрепя Асад, който е наистина лош човек, и мисля, че това е много лошо за Русия и за човечеството», дълбокомислено и от сърце заяви «добрият» Тръмп.

 

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;